Strakk ikke til

Raufoss var ikke gode på den siste tredjedelen. Gjestene fra Nordstrand tok vare på mulighetene de fikk og vant fortjent til slutt.

I banespill var det jevnt de første 45. Raufoss hadde ballen vel så mye som motstanderen. Men da det nærmet seg 16-meteren ble det kladdeføre. Selv om Nammo Stadion lå vårgrønn og fin.

Nærmest for hjemmelaget i den første omgangen var Andreas Østerud med en avslutning over og Eirik Wangen med en ball i nettveggen.

Nordstrand hadde et par gode avslutninger, men målvakt Sander Pettersen tok det som kom. Helt til 43 minutter var spilt. Da holdt ikke forsvarsmuren og Nordstrand tok ledelsen på en avslutning fra skrått hold.
Gjestene hadde også en ball i stolpen i løpet av de første 45.

Den andre omgangen var mindre enn ti minutter gammel da gjestene økte til 2-0. 3-0 til Nordstrand kom bare minutter senere og kampen var i realiteten avgjort. Raufoss fikk straffe og Shushu Somesi reduserte med drøye 20 minutter igjen.

U19 gutta har hatt et tøft program de siste ukene. Etter en flott opplevelse i Spania med flere solide kamper, spilte flere av unggutta 3. divisjonskamp onsdag. Trener Manuel Hervas gjorde flere bytter den siste halvtimen, men det var gjestene som fikk den siste scoringen i det kampuret passerte 75 minutter.
Mot slutten av kampen hadde Nordstrand to baller i tverrliggeren.
Neste kamp for U19-interkrets er borte mot Lyn neste torsdag.

PS: Eirik Wangen fikk det røde kortet på overtid.

Raufoss U19 - Nordstrand U19 1-4 (0-1)