Sterk borteseier for damene!

En strålende 2.omgang sikret en sterk borteseier for Raufoss-damene.

Det var Stabæk 2 som startet best i kveldens kamp på Nadderud Kunstgress. Det jevnet seg forøvrig fort ut og etter 45 minutter var det Maren Simenstad som sendte Raufoss i ledelsen på et fantastisk frispark fra ca. 40 meter. 0-1 til pause.

Den andre omgangen startet med mange lange baller og mye løping mellom på midtbanen. Etter 52 spilte minutter utlignet Stabæk 2, men Raufoss-damene brukte bare to minutter på å rette på resultatet. Sofia Berntsen satte ballen i mål etter innlegg fra Fride Hoem. Stabæk prøvde seg på nok en utligning like etter, men heldigvis for oss smalt ballen i tverrliggeren.

Etter fantastisk spill og innlegg fra Sofia Berntsen satte Nora Bakke, noen minutter senere, inn lagets tredje scoring for kvelden. Jentene jobbet veldig godt sammen, hadde gode bevegelser og godt spill. Det resulterte i en sterk lagseier!

Kampfakta: Stabæk 2 - Raufoss 1-3 (0-1)

Scoringer: Simenstad 45', (Stabæk 2 54'), Berntsen 56', Bakke 62'

Laget: Solveig Engen, Johanne Bark Flaterud, Mina Sørum, Maren Frenning Johansen, Maren Kraby Simenstad, Carina Myrvang, Fride Hoem (Nora Dalby 72.), Johanne Tosterud, Nora Bakke, Mia Schjerve Giæver (Sigrid Hoem 78.), Oda Skogan (Sofia Berntsen 45.)