Status for A-stallen

Det er en god del endringer i A-stallen vår fra fjorårs-sesongen. Her gir vi deg status pr. 2. mars.

Spillere i avgang:

Thierry Dabove, var utlånt til Grorud i fjor høst. 22-åringen ble enig med Raufoss Fotball om å terminere kontrakten som opprinnelig gikk ut 2020, i desember 2019. Det meldes i kveld at Thierry skal spille for Bryne i PostNord-ligaen i 2020.

Anton Henningsson, svensken vi har hatt i rekkene siden 2014, er på søken etter ny klubb etter at kontrakten hans utløp etter 2019-sesongen. Vi har registrert at han har prøvespilt i Ull/Kisa og har den siste tiden vært endel i Sverige. 

Simen Schjerve Giæver, Raufossgutten har vært en periode i Trondheim i forbindelse med sine studier. Simen hadde også kontrakt ut 2019. Han er nå tilbake og har meldt seg til tjeneste hos FK Toten i 3. divisjon.

Henrik Fløgum er lånt ut på nytt til FK Gjøvik-Lyn, foreløpig fram til ferien.

Parfait Bizoza har den siste tiden vært hjemme i Ålesund på prøvespill, og har fått en 3-års kontrakt med de orange. Parfait hadde egentlig kontrakt med oss ut 2021, men ble enig med klubben om en terminering tidligere i vinter.

Ikhsan Fandi er også på søken etter ny klubb, og har fått tillatelse til det fra klubbledelsen. Hans kontrakt går opprinnelig ut 2020. 21-åringen har de siste ukene vært innom Sandefjord og Kristiansund. Kjekkasen fra Singapore er nå på sørlandet og prøver seg i Start.

Spillere inn:

Emil Varhaugvik Breivik var på Raufoss i fjor høst, og viste at det er stort potensiale i han. Emil er nå tilbake på utlån fra Molde FK, der han har kontrakt som løper ut 2022. Vi har store forventninger til 19-åringen foran årets sesong.

Amund Møllerhagen er en hardtarbeidende spiller fra egen stall som tar steget opp fra juniorlaget i år, han har signert sin første proffkontrakt som strekker seg over to år. I 19-åringen fra Kolbu bor det mye kvalitet, som vi tror vil blomstre i årene som kommer.

Lasse Berg Johnsen ex-Viking har kommet inn på en to-årskontrakt, også en ung spiller med mye erfaring sin unge alder til tross, og som vi ser er både lærevillig og teknisk meget sterk.

Trener Christian Johnsen har hatt noen prøvespillere med i vinter, men foreløpig har ikke flere passert nåløyet. Det er vel naturlig å tenke seg at han primært er på jakt etter angrepsspillere. Denne uka er danske Lee Rochester Sørensen (25) på Raufoss. Han er en erfaren spiller, som har spilt i flere danske toppklubber, samt halve fjorårssesongen i Nest-Sotra. Han har også flere landskamper i aldersbestemt for Danmark (U17,18.19,20)

Klubbledelsen melder at det vil komme et par spillere til på prøve utover i mars. Spillerstallen består i øyeblikket av 17 spillere, og det er litt i underkant for den tøffe OBOS-ligaen. Seriestarten er den 5. april mot KFUM i Oslo.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: