Stang ut for 3.divisjonsgutta

Andreas Østerud og Raufoss 2 spilte en glimrende første omgang mot Steinkjer, i andre omgang ble det tøffere og gutta tapte tilslutt 3-1.

Det var et veldig friskt, og veldig ungt lag som reiste til Steinkjer denne helgen. Gutta åpnet sterkt, kjempet og trøkka på i duellene - og spilte seg fram til flere store målsjanser. Men fikk altså ikke hull på byllen før pause. Andreas Østerud var svært nære ved to anledninger, og Gard Simenstad hadde som vanlig noen farlige dødballer. David Synstelien voktet målet på mesterlig vis, og ryddet opp i det som kom fra trønderne. Det sto 0-0 til pause, med god Raufossdominans.

Over i andre omgang fortsetter gutta å male på, en flott krosser fra Adonis Sopa treffer hodet til Andreas Østerud, som stupheader ballen i mål. Vi tar en fortjent ledelse etter 54 minutter, men bare to minutter senere er Steinkjer frampå med utligningen til 1-1. Etter dette mister gutta initiativet noe, trønderne ser sitt snitt til å ta over, og etter 74 minutter øker Steinkjer på til 2-1. Det ble etterhvert for store rom og for store avstander mellom gutta. David fortsatte den svært gode jobben mellom stengene utover mot slutten av matchen, men kunne ikke forhindre 3-1 litt på overtid.

Tidvis meget godt av unggutta både framover og bakover, men 3.divisjonslagene stiller med tungt skyts og mye rutine som det er vanskelig å demme opp for. Våre juniorer gjør seg imidlertid godt gjeldende.

I uka som kommer er det to møter med Kongsvinger, først ut er U19 interkrets på torsdag, så er det 3.divisjonskamp mot KIL 2 på mandag. Begge kamper på Nammo Stadion.

Kampfakta: Steinkjer - Raufoss 2 3-1 (0-0)

Scoring Raufoss 2: Andreas Østerud

Laget: David Synstelien, Amund Møllerhagen, Nima Heirati, Simen Giæver, Vaillance Nihorimbere, Hans Martin Werner, Jørgen Ninive Pettersen, Tord Sagstuen Andersen, Adonis Sopa, Gard Simenstad, Andreas Østerud

Inn kom: Tobias Sagstuen Andersen, Moa Al-Hamed og debutant Ola Nerødegård

Publisert: 15.09.2019