Solid 3-0 seier på Intility

Etter en sjansefattig førsteomgang og 0-0, tok jentene tak i det etter pause og putta tre pene mål. Frigg leder nå avdelingen med tre poeng foran siste serierunden som spilles onsdag. Spenning blir det til siste slutt!

Trenerteamet var litt usikre på hva slags lag Vålerenga 2 stilte med til dagens match. Derfor la de Raufosslaget i en mer defensiv formasjon i første omgang. Hverken Raufoss eller VIF 2 hadde en sjanse i første omgang.

Raufossjentene la om formasjonen for å score mål i andre omgang. Noen gode sjanser for Raufoss og en for VIF var beholdningen før Kaja Bjørkvold scoret på en pasning fra Anita Lindmoen. Mia Giæver scorer så på innlegg fra høyre fra Kaja Bjørkvold. Før Sofia Berntsen punkterte kampen etter et nydelig gjennomspill fra Vilde Bokalrud.

Etter 2-0 har ikke VIF noe å by på bortsett fra en sjanse som Selma Panengstuen redder enkelt.

Kampen ender med en solid og velfortjent 3-0 seier.

Frigg slo Fart 2 hele 4-0 i ettermiddag. Det betyr at Frigg må tape i den siste seriekampen på onsdag mot VIF 2, og vi må vinne mot Høybråten og Stovner for at vi skal vinne avdelingen.

Møt opp på Nammo Stadion på onsdag kl. 18.45 for å få med deg årets siste serierunde!

Kampfakta: VIF 2 -Raufoss Fotball 0-3 (0-0)

Scoringer: Kaja Bjørkvold 56', Mia S. Giæver 63' og Sofia Berntsen 85'

Laget: Selma Panengstuen, Sigrid S. Hoem, Benedikte S. Birkelund, Maren K. Simenstad, Anita B. Lindmoen, Nora Dalby, Thea H. Dahlen, Vilde S. Bokalrud, Karine Ørud (Maren F. Johansen 65.), Oda K. Skogan, Mia S. Giæver

Inn kom også Kaja Bjørkvold og Sofia Berntsen (mangler bytteinfo)

Publisert: 06.10.2019