Siste spilleuke for U19 og Raufoss 2

U19 Interkrets spiller siste seriekamp torsdag kveld hjemme på Nammo Stadion mot Kråkerøy kl. 18.30. Årets siste kamp i 3.divisjon spilles mot Gjøvik- Lyn på Gjøvik lørdag kl. 12.00

Kike (Enrique) Tinoco og Andres Garcia har hatt hovedansvaret for U19 og Raufoss 2 i 3. divisjon denne sesongen. Nå er vi inne i siste spilleuka, og vi kan konstantere at våre to spanske trenere har gjort en solid jobb med våre unge talenter. De er to sympatiske og kunnskapsrike karer som har lagt ned mye arbeid for klubben i år.

Interkretsgutta kjempet lenge helt på topp, men har i de siste kampene i høst falt av teten, og ender sannsynligvis på en hederlig 5.plass i den tøffe serien. Kråkerøy er nest sist på tabellen, og bør være en grei motstander for Raufossgutta å slå.

Mange av de samme gutta har spilt de fleste 3.divisjonskampene i år, sammen med A-lagsreservene. Det har mildt sagt vært krevende med ni turer til Trøndelag, tre-fire av dem på mandager. Likevel har alle gutta taklet dette utrolig bra, selv om resultatene har variert. De har utvist imponerende lagmoral og meget gode holdninger hele vegen. Status før siste seriekamp mot Gjøvik Lyn er at vi ligger å dupper såvidt over nedrykkstreken.

Om Orkla på plassen bak oss vinner mot Tiller, og vi taper på Gjøvik, må vi ned en divisjon neste sesong. Og det kan skje, Tiller har dabbet av etter en fin start på årets seriespill, og har ingenting å spille for der de ligger midt på tabellen.

Våre gutter må slippe ned skuldrene å spille ball på lørdag, vi møter et Gjøvik-lag med mange tidligere Raufoss-spillere i sine rekker. Vi håper det blir en artig match!

Møt opp og støtt gutta i serieinnspurten!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: