Simenstad sikret uavgjort

I en ikke altfor velspilt treningskamp spilte Ull/Kisa og Raufoss 2-2 torsdag ettermiddag.

I den første omgangen bølget spillet fram og tilbake mellom 16-meterne uten at noen av lagene klarte å skape all verden. Prøvespiller Walid Idrissi - som spilte 60 minutter som midtspiss - hadde et par halvgode muligheter.

Selv om ingen av lagene skapte noe så fikk vi en scoring før hvilen. Hjemmelaget nettet på sin eneste skikkelige mulighet. Den kom etter en unødvendig corner hvor vi ikke fikk avklart.

Det var også hjemmelaget som scoret først i den andre omgangen. 52 minutter var spilt da Sindre Rindal satte ballen over streken.

Utover i den andre omgangen kom vi mye mer med. Livsfarlig ble det ikke foran Ull/Kisas mål, men vi kom med noe mer trøkk. Trøkket resulterte i en redusering ved Ryan Dogman. Han avsluttet fra 20 meter.

Da prøvespiller Walid Idrissi forlot banen etter at kvarteret var spilt av den andre omgangen kom Gard Simenstad inn. Og det var Simenstad som sørget for utligningen. Ballen kom inn fra Kristoffer Nessø på venstresiden og goalgetter Simenstad var akkurat der en goalgetter skal være.

PS: PÅ stillingen 2-1 til hjemmelaget fikk Ull/Kisa straffe. Den reddet keeper og kaptein Ole Kristian Lauvli mesterlig.

Ull/Kisa - Raufoss 2-2 (1-0)
Scoringer:
1-0 Henrik Kristiansen (42), 2-0 Sindre Rindal (52), 2-1 Ryan Dogman (57), 2-2 Gard Simenstad (81)
Raufoss: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Marius Alm, Emile Dadjo (Henrik Fløgum fra 46. min.), Oskar Løken (Nicolai Fremstad fra 77. min.), Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Ryan Dogman, Walid Idrissi (Gard Simenstad fra 60. min.), Kristoffer Nessø.