Seiret mot Hamkam

Det ble som forventet en tøff kamp mot de grønnkledde fra "ændre sia" i Storhallen i kveld. Raufossgutta leverte en solid match, og vant fortjent 4-2. Anton Henningsson, Marius Alm og Martin Heiberg herjet til tider med Kristian LO og Hamarsinga (bildet)

Hamkam kjørte ut i et voldsomt tempo fra start i Storhallen, og hadde et par store sjanser allerede før fem spilte minutter, blant annet med en kanon fra Kristian LO i stanga. Men så våknet Raufossgutta: Snorre Strand Nilsen smelte inn det første målet på et fint langskudd i det 6. spilleminutt, noe som ble opptakten på 30 nye minutter med knallhard jobbing både offensivt og defensivt for våre gutter. Anton Henningsson scoret i det 13. spilleminutt etter nydelig kontringsspill på høyresida og påfølgende strålende innlegg. Etter ca halvtimen reduserte Hamkam på et godt utført frispark, og 2-1 til pause.

I andre omgang var det Raufoss som gikk ut hardt, og etter fem minutter ruller gutta opp et fantastisk angrep - fire, fem spillere på løp inn i boks, og Snorre Strand Nilsen får æren av å banke ballen i mål, og dermed 3-1. Hamkam fikk ny redusering til 3-2 i det 63. minutt, omlag samtidig som Christian Johnsen startet å bytte spillere.

Det tok noen minutter før gutta fikk omstrukturert seg etter mange bytter, men etter 70. min serverte Håvard Nome et lekkert innlegg til Anton Henningsson, som satte hodet til og scoret sitt andre for kvelden. Noen minutter senere spilles Mikkel Maigaard Jakobsen fri, og er en hårsbredd fra scoring, men ballen går i stolpen og ut.

Vi vinner fullt fortjent i en kamp der gutta er tøffe i duellene og samtidig skaper veldig mange farligheter framover, og med god kvalitet både i spill og bevegelser.

Moro å få med seg en grønn skalp, selv midtvinters! Til helgen venter Mjøndalen på Isachsen Stadion.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Hamkam 4-2 (2-1)

Scoringer: Strand Nilsen 2, Henningsson 2

Laget: Ole Kristian Lauvli, Marius Alm, Kevin Jablinski, Snorre Strand Nilsen, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Matias Belli, Emile Dadjo, Ingo Kristjansson, Ryan Doghman, Anton Henningsson

Inn kom: Mikkel Majgaard Jakobsen, Oskar Løken, Edvard Race, Håvard Nome, Solo Owusu, Henrik Fløgum

Publisert: 21.02.2018, oppdatert: 28.02.2018