Seier på overtid!

Vi fikk en jevnspilt kamp på Notodden i kveld - vi sto godt i mot på vannvittig mange dødballer, og scoret 5 minutter og 40 sekunder på overtid! Anton slår tilbake til Solo Owusu, som svingte hardt og elegant inn, og der var matchvinner Matias Belli og styrte ballen i nettet med hodet.

Selv om vi måtte langt inn på overtiden for å få avgjort kampen til vår fordel var det vi som hadde de største målsjansene. Både Belli tidlig i kampen, Snorre Strand Nilsen og Mikkel Maigaard hadde meget gode muligheter til scoringer. Vi noterte ikke at Notodden til tross for svært mange cornere og dødballer var veldig farlige på sine avslutninger. Det skyldes også i aller høyeste grad den jobben som gjøres bakover av Solo Owusu, Parfait Bizoza og Emile Dadjo - sammen med Ole i buret, som det som kjent er vanskelig å lure.

Det så ut som begge lag var litt redde for å tape denne kampen, og det ble spilt med litt forbehold fra både hjemmelaget og fra Raufossgutta. Det ga tidvis litt rufsete pasningsspill for vår del, selv med massevis av rom å angripe i. Men moralen holdes oppe, og Christian Johnsen fikk friske bein på banen slik at vi greide å trykke på helt inn, og kjemper helt til fløyta går.

Slike seire som sitter så inderlig langt inne, smaker også ekstra godt - gratulerer til alle gutta!

Høydepunkter:


 

Kampfakta: Notodden FK - Raufoss Fotball 0-1 (0-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Edvard Linnebo Race, Parfait Bizoza, Solo Owusu, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Mikkel Maigaard Jakobsen (Martin Heiberg 62.), Matias Belli, Ryan Doghman (Anton Henningsson 63.) , Kristoffer Nessø (Oskar Løken 75.), Ikhsan Fandi

Scoring: Matias Belli 95.40

Gule kort: Emile Dadjo, Notodden 4

Annonse fra Obos-ligaen: