Seier over Strømmen i Gjøvik

Håkon Leine puttet sitt første mål da Raufoss vant fortjent i nest siste generalprøve.

Raufoss – Strømmen 3-1 (2-0)

Raufoss åpnet kampen best, og det gikk ikke mange minuttene før de gule og svarte gikk opp i ledelsen. I femte spilleminutt, etter et litt heldig tilbakespill fra Strømmen, sto det 1-0 på måltavla – signert Gard Simenstad.

Et par minutter senere rotet Lauvli litt med ballen, og gjorde så flere holdt pusten for et Strømmen-mål, men det ble avverget. Dette var stort sett det nærmeste bortelaget var i første halvdel av førsteomgangen.

I det 16. minutt ble ledelsen til Raufoss doblet. Med et flott spill i forkant, smalt Emil Breivik til og sørget for 2-0. Strømmen klarte å holde mer tilbake etter kampens første drikkepause rundt 20. minutt, men drivet i kampen lå hos Raufoss-gutta. De gikk fortjent til pause med 2-0.

Lagene startet med initiativet i hver sin omgang, for Strømmen kom best til etter pause. I det 53. minutt lagde Nicolai Fremstad et klart straffespark. Kjell Rune Sellin sto ved straffemerket, og satte den kontant i venstre hjørne. 2-1 sto det ti minutter ut i andreomgang.

Strømmen lot ikke Raufoss få like mye rom som i første, men det snudde igjen etter kampens andre drikkepause. Da kom Raufoss mer til, hvilket vi så resultat av i 75. minutt: Først et skudd fra Oskar Løken, som ble blokkert av Strømmen-keeper Clement Buhake. Men på returen fra keeper sto Håkon Leine klar og satte sitt første mål, og kampens tredje for Raufoss.

Raufoss byttet ut store deler av laget i løpet av andreomgangen, og holdt et stort trykk de siste minuttene av kampen. Til slutt sto det 3-1, en fortjent seier!

Neste, og siste, generalprøve for Raufoss er torsdag 25. juni. Da reiser gutta til Hamar for å spille mot HamKam.

Kampfakta

• Laget: Ole Kristian Lauvli – Stian Simenstad (Tobias Sagstuen Andersen, 84.), Marius Alm, Solo Owusu (Edvard Race, 45), Snorre Strand Nilsen – Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen (Martin Heiberg, 69.), Nicolai Fremstad (Matias Belli, 56.) – Kristoffer Nessø (Oskar Løken, 56.), Gard Simenstad (Amund Møllerhagen, 81. ), Lee Rochester Sørensen (Håkon Leine, 56.)

• Gule kort: Martin Heiberg, 83.

Publisert: 18.06.2020
Skrevet av: Martine Markussen / Foto: Marius Mykleset