Seier mot Nybergsund

Gutta var best i fredagens treningskamp og slo Nybergsund 3-2.

Nybergsund er et lag vi stadig møter med vårt herrelag. Sesongen 2018 er intet unntak. Da er vi begge i 2. divisjon avdeling 1. Slik sett var det en fin treningskamp å arrangere fredag kveld, da det gjenstår én måned til seriestart.

Etter seks minutter fikk publikum i hallen kaffen i halsen. Mange tenkte nok, er Nybergsund bedre enn oss i år? 1-0 satt i nota bak Ole Kristian Lauvli. Heldigvis kom våre menn svært godt med i kampen og snudde til 3-1, før en sen redusering fastsatte sluttresultatet til 3-2 i treningskampen.

Ryan Doghman satte vår første ball i nettet denne fredagskvelden. Bare få minutter etter at Nybergsund hadde tatt ledelsen, smalt høyrevingen inn utligningen. Midtbanespillerne fortsatte å levere. Mikkel Maigaard avsluttet og Doghman ordnet også 2-1 med en styring, som også ble pauseresultatet, etter 21 minutter.

Over i andre omgang gjorde vi to bytter allerede fra pausen. Etter hvert kom også det tredje byttet. Anton Henningsson behøvde bare rundt ti minutter på banen før han fikset 3-1. Han ble spilt fri og satte enkelt ballen i hjørnet alene med Trysil-keeperen.

Vi følte vel at vi hadde god kontroll på seieren inn mot dommerens sluttsignal. Likevel fikk Nybergsund en sen redusering. Noen få minutter før slutt satt 2-3-målet i nettet. Vi holdt unna de siste minuttene.

Nok en seier ble innkassert i hallen og nye tre mål settes på scoringskontoen for 2018.

Kampfakta

Raufoss - Nybergsund 3-2 (2-1)

Mål: 0-1 (6), 1-1 Ryan Doghman (9), 2-1 Doghman (21), 3-1 Anton Henningsson (70), 3-2 (86).

Laget: Ole Kristian Lauvli - Simen Giæver, Marius Alm (Kevin Jablinski fra 46.), Edvard Linnebo Race, Henrik Fløgum - Ryan Doghman, Mikkel Maigaard (Matias Belli Moldskred fra 46.), Håvard Nome, Salomon Owusu, Oskar Løken - Ingolfur Ørn Kristjansson (Anton Henningsson fra 59.).

Publisert: 16.03.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset