Bunnsolid seier for gutta

Fetter Anton var nok en gang i fyr og flamme: Hattrick fra svensken ga 3-0-seier mot Stabæk 2 fredag.

Sesongstarten i 2. divisjon har gått som en gul og svart drøm. Drøyt 600 mennesker hadde tatt turen til NAMMO Stadion fredag kveld - sannsynligvis fordi de ønsket seg fotballunderholdning. Og ja: Det fikk de.

Anton Henningsson scoret tre mål i serieåpningen mot Elverum. Det sendte han opp på toppscorertoppen i avdelingen. Der har han vært helt fram til kveldens kamp mot Stabæk 2. Og svensken leverte nye tre mål - nå totalt seks i 2. divisjon og sørget dermed for alle målene i 3-0-seieren over rekruttene fra Bærum.

Stabæk 2 stilte et ungt lag, med mange juniorer i startoppstillingen, og fikk kjørt seg mot vårt sterke mannskap fra start til slutt. Kampens første scoring satt i nota allerede etter 14 minutter. Etter et hjørnespark fra høyre satt Anton Henningsson hodet på ballen og 1-0.

Svensken fulgte opp etter 21 minutter. Da med en slags lobb fra lang distanse, som snek seg over hendene på Stabæks burvokter. 2-0 fra svensken.

Det skulle bli mer, men vi måtte vente til etter at kioskpersonalet hadde latt det gå varmt i vaffelpressa i pausen.

Dagens tredje scoring fra fetter Anton kom med et kvarter igjen å spille. Nok et innlegg fant svensken, som for andre gang headet ballen i mål. 3-0 og spiker i kista.

Svenske Henningsson får mye ros for sine seks scoringer i 2. divisjon denne sesongen og nok en Wagner-pris. Samtidig holdt Ole Kristian Lauvli og hans forsvarsfirer nok en gang nullen - for fjerde tellende kamp på rad. Det lar seg høre!

Det skal nevnes at Raufoss måtte spille med ti mann fra det 52. spilleminutt. Da fikk stopper Kevin Jablinski sitt andre gule kort for kvelden og dermed rødt.