Seier mot Gjøvik Lyn

Prøvespiller Aramis Kouzine (bildet) kom på scoringslista da vi slo Gjøvik Lyn 4-1 i tirsdagens treningskamp på Gjøvik stadion.

Kouzine satte inn vår fjerde scoring etter 53 minutter. De tre andre målene kom ved Gard Simenstad ganger to og Matias Belli.

Simenstad - som startet kampen som midtspiss - satte inn sin første fulltreffer allerede etter åtte minutter i en førsteomgang hvor vi hadde god kontroll. Vi burde strengt tatt ha ledet med mer enn ett mål før kvarteret var spilt, men ballen ville ikke inn før Belli fikk stå helt alene og dunke inn 0-2 etter 30 minutter. Hjemmelaget reduserte etter drøye halvtimen, før Gard Simenstad sørget for en meget fortjent ledelse til pause med sin andre scoringer et par minutter før dommer Tommy Frydenlund bestemte at det var tid for litt hvile.

Det var bokstavlig talt et helt nytt lag som kom på banen etter pause, uten at kvaliteten falt. Kun keeper Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Emil Breivik og Gard Simenstad fikk fortsette. Inn kom en helt ny bakre firer bestående av Amund Møllerhagen, Marius Alm, Edvard Race og Stian Simenstad. På venstre kanten erstattet Henrik Fløgum Kristoffer Nessø, mens tomålscorer Gard Simenstad flyttet ut på høyrekanten og ga spissplassen til prøvespiller Aramis Kouzine. På midten tok Oskar Løken plassen til Matias Belli.

I tillegg til byttebonansaen etter 45 minutter fikk også Adonis Sopa pluss unggutta Håvard Befring og Tobias Sagstuen Andersen muligheten.

Neste treningskamp spilles førstkommende lørdag. Da tar vi i mot Hønefoss i idrettsparken på Lena. Kampstart da er 14.00.