Gutta knuste Elverum

Anton Henningsson scoret hattrick da sesongen i 2. divisjon fikk en pangstart lørdag.

Det hadde vært lagt ned mange timer med dugnadsinnsats for å få NAMMO Stadion klar til serieåpning for herrene hjemme mot Elverum lørdag. Og da klokka nærmet seg 16.00, var det ingenting som sto i vegen for at vi skulle få en flott kamp og en flott opplevelse tross de store snømengdene som har kommet i år.

Og gutta var også klar for å gi den underholdningen som drøyt 650 publikummere ønsket seg. Den første omgangen ble ingen høydare likevel, da begge lag lå godt defensivt og satset på å forsvare seg til mulighetene bød seg.

Vi fikk likevel en 1-0-scoring etter 39 minutter. Anton Henningsson mottok ballen i nærheten av 16-metersstreken og brukte bare ett touch på å sende i veg et knallskudd. Den avslutningen hadde ikke Elverums målvakt sjans på og det sto 1-0 til pause.

I andre omgang ble det langt mer underholdende å heie på de gule og svarte. For de som heiet på de hvite og svarte ble det ikke så underholdende. Rent spillmessig var det ikke store forskjellen, men vi har en svensk superspiss. Ikke de.

Etter 75 minutter sørget han for sitt andre for kvelden inne i 16-meteren etter noen kjappe Raufoss-pasninger fram og tilbake. Da klokka hadde beveget seg til 90 minutter satte han også inn sitt tredje mål. 3-0 på overtid og poengene var i boks.

Det stoppet likevel ikke våre angrepsspillere i å fortsette. Godt inne i overtiden var det innbytter Oskar Løken sin tur. Alene med keeper satte han inn 4-0 og sørget for et realt resultat i serieåpningen mot et lag som er tippet helt oppe i kampen med Fredrikstad om opprykket fra denne avdelingen.

Vi gleder oss over godt spill, tre poeng, godt vær og godt oppmøte i årets første kamp. Allerede på onsdag skal gutta i aksjon igjen - da i cupen mot Skjetten. Da sees vi igjen på NAMMO Stadion!

Kampfakta

Raufoss - Elverum 4-0 (1-0)

Mål: 1-0 Anton Henningsson (39), 2-0 Henningsson (75), 3-0 Henningsson (90), 4-0 Oskar Johannes Løken (90).

Gule kort: Snorre Strand Nilsen, Marius Alm, Stian Simenstad og Anton Henningsson, alle Raufoss.

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen (Håvard Nome fra 90.), Kevin Jablinski, Marius Alm, Stian Simenstad - Ryan Doghman (Solomon Owusu fra 54.), Matias Belli Moldskred (Oskar Johannes Løken fra 78.), Martin Petterson Heiberg, Mikkel Maigaard Jakobsen, Emile Dadjo - Anton Henningsson.