Sterk seier i Sverige

En meget solid andreomgang sørget for seier mot Falkenberg og en strålende avslutning på treningsweekenden i Sverige.

To scoringer av Mikkel Maigaard Jakobsen før Solo Owusu scoret nærmest på overtid ga en meget sterk 3-2 seier over det svenske laget fra Superettan.

Falkenberg hadde ballen mye de første 45 minuttene. Raufoss var giftige på overganger, men hjemmelaget var giftigst foran mål. 1-0 til hjemmelaget kom etter 25 minutter. Vi mistet ballen på egen banehalvdel., noe som ga Falkenberg en overgang. Skuddet fra hjemmelaget gikk via en Raufoss-spiller og i mål.
2-0 kom etter et innlegg fra kant.

Etter hvilen var det Raufoss for alle penga. Hele tre ganger klarte våre gule og svarte helter å sette ballen bak motstanderens målvakt. Mikkel Maigaard Jakobsen hadde sine muligheter til å finne nettmaskene mot Fredrikstad sist torsdag, men misset. Mot Falkenberg var siktet justert og dansken satte inn to herlige fulltreffere.
Solo Owusu spilte ikke forrige treningskamp og var nok spillesugen i dag. Ti minutter før slutt kom han inn for Matias Belli Moldskred og minutter før full tid sørget han for seiersmålet.

Neste treningskamp for herrelaget spilles førstkommende fredag i storhallen. Motstander er Nybergsund og kampstart er 19.30.

Falkenberg - Raufoss 2-3 (2-0)
Scoringer: 1-0 (25), 2-0 (38), 2-1 Mikkel Maigaard Jakobsen (55), 2-2 Maigaard Jakobsen (85), 2-3 Solo Owusu (90)
Raufoss: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen (Håvard Nome fra 75. min.), Marius Alm, Kevin Jablinski, Stian Simenstad, Mikkel Maigaard Jakobsen, Martin Heiberg, Matias Belli Moldskred (Solo Owusu fra 80. min.), Ryan Dogman (Oskar Løken fra 65. min.), Anton Henningsson, Emile Dadjo.