Seier i generalprøven

Nå er det ingen vei tilbake. Siste kamp før alvoret tar til er spilt. Det endte med 5-1 over Redalen.

Raufoss spilte ball i hatt med Redalen sin divisjonskollega Lillehammer sist søndag. Resultatmessig ble det like overlegent mot Redalen. Raufoss hadde ballen mest, men skapte få muligheter, men de som ble skapt ble kontant omsatt i scoring bak gjestenes burvokter.

De første 40 minuttene var rotete og sjansene uteble. Helt til Ryan Dogman dukket opp på et innlegg fra Dadjo og 1-0. Like etterpå var det Papa Sow som ekspederte en ball fra siden i mål. Redalen svarte umiddelbart ved tidligere Raufoss-spiller Tor Håkon Sveen. Lagene gikk til pause med 2-1 på lystavla.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Kun en gang måtte Ole Kristian Lauvli virkelig ta fram mestertakter.
3-1 kom på straffe ved forsvarssjef Armin Aganovic. Ole Thomas Skogli sørget for at hjemmelaget fikk sjansen fra 11 meter.
Skogli meldte seg som alltid på fra sin kantposisjon, og var en konstant trussel mot Redalens forsvar. Han fikk også lønn for strevet da han seks minutter før slutt satte inn 4-1. Per Kristian Jansen sørget for 5-1 med en flott heading i det vi gikk inn i overtiden.

Nå venter påskehøytiden før alvoret tar til borte mot Vålerenga 2 førstkommende tirsdag. Snorre Strand Nilsen spilte ikke kampen mot Redalen. Han blir ikke klar til seriestarten, men håper å rekke cup-kampen mot Redalen. Nicolai Fremstad måtte gi seg etter 20 minutter. Han fikk en ispose på kneet. Det er neppe veldig alvorlig.

Vi ønsker Redalen lykke til i serieåpningen mot Valdres og så sees vi igjen på Vardal til cupoppgjør 26. april.

Raufoss - Redalen 5-1 (2-1)
Scoringer: 1-0 Ryan Dogman (40), 2-0 Papa Sow (43), 2-1 Tor Håkon Sveen (45), 3-1 Armin Aganovic (straffe 76), 4-1 Ole Thomas Skogli (84), 5-1 Per Kristian Jansen (90)
Dommer: Ivar Jahr
Tilskuere: ca. 80.
Raufoss: Ole Kristian Lauvli, Eduardo Cruz (Steffen Hjelmtvedt fra 46. min), Marius Alm (Petter Senstad fra 55. min), Armin Aganovic, Fredrik Greve Monsen, Nicolai Fremstad (Martin Heiberg fra 21. min.), Håvard Nome (Per Kristian Jansen fra 69. min.), Kristian Lønstad Onsrud, Ryan Doghman (Ole Thomas Skogli fra 51. min), Papa Sow, Emile Dadjo (Anton Henningsson fra 58. min).

Publisert: 12.04.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Tekst og bilde: Marius Mykleset