Seier i årets første treningskamp

Det ble seier i årets første treningskamp mot Szeged 2011 i Antalya i ettermiddag. Scoringer ved Snorre Strand Nilsen, Ryan Doghman og Ikhsan Fandi, sistnevnte satte seiersmålet i andre omgang.

Raufossgutta vant en svært fortjent seier, spill og sjanser tatt i betraktning. Vi noterte oss for 11 Raufoss-sjanser mot tre til ungarerne. Szeged var imidlertid svært effektive som scoret på to av tre.

Snorre Strand Nilsen scoret vårt første tidlig i første omgang på et hardt lagskudd, som gikk via en ungarsk fot og i mål. Ungarerne utlignet etter ca. et kvarter på et frispark. Ryan Doghman legger på til 2-1 etter en strålende overgang fire minutter før pause.

Vi åpner andreomgangen meget godt, men uten å få uttelling på sjansene. Szeged kommer på et par sjeldne visitter rundt 65 minutter, vi roter det litt til i eget forsvar og ungarerne utligner til 2-2. Ikhsan Fandi scorer imidlertid vinnermålet etter 72 spilte minutter. Marius Alm tar ned en corner og serverer Fandi som klikker ballen i mål.

Alt i alt var Raufossgutta gjennomgående noen hakk bedre enn motstanderen i 90 minutter, gutta lå høyt store deler av matchen og hindret Szeged i å bygge opp sine angrep. Prøvespiller Lasse Berg Johnsen gjorde mye bra, og viser at han har meget gode ferdigheter. Amund Møllerhagen kom inn mot slutten av kampen, og viser at han er både rolig og kreativ i backrollen. Han sendte også i veien et knallhardt skudd som møtte tverrliggeren på tampen.

Gutta virket pigge, men så har de antagelig ikke kommet opp i de store mengdene med trening riktig enda. Det kommer nok "tyngre tider" utover vinteren.

Alle tilgjengelige spillere unntatt Emile Dadjo spilte i dag, han har en liten skade. I morgen venter mer trening før hjemreise tirsdag.

Allerede på fredag er det ny treningskamp. Da går turen til Mjøndalen og møte med norsk eliteserie, det blir nok en god del tøffere for Christian Johnsen's menn.