Satte Vind på plass

Keeper og kaptein på U16 Mathias Søgård Hasle (bildet) holdt buret reint mot Vind på Nammo Stadion i kveld. Lagkameratene hans scoret seks i den andre enden av banen, og Raufossgutta vant dermed en overbevisende 6-0 seier over gutta fra Vindingstad.

Det ble en fin kamp tross litt krevende baneforhold for U16-gutta på Nammo Stadion i kveld. Raufoss var i føringen fra start og Andreas Kompelien Nystuen ekspederte to mål før 15 spilte minutter, begge etter corner. Deretter var det Tobias Sagstuen Andersen som la på til 3-0 rett før pause.

Marius Odenrud, Abdu Abdulle og Garpur Omar Arnarsson scoret hver sin gang i andre omgang slik at sluttresultatet ble 6-0.

Lag og kampfakta finner du her

Gutta har en kamp igjen å spille, mot Elverum neste onsdag på Sveum. Elverum gikk på et overraskende 2-3 tap for Flisa i kveld. Det betyr at Raufossgutta har et solid utgangspunkt for å vinne kvaliken i det som blir en slags finale neste uke. Vi har seks poeng og 11 plussmål, Hedmarkslaget har tre poeng og 1 plussmål. Det betyr at Umar Maliks disipler er i interkrets neste sesong om de ikke skulle tape med mer enn seks mål på Sveum.

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Sveum neste onsdag og heie på gutta, kampstart er kl. 19.30.