Så var det over

Både Høybråten/Stovner og Frigg satte kjepper i hjulene for vår drøm om en kvalifiseringsplass. Dermed endte sesongen 2019 for damelaget den 9. oktober.

Vi spilte 1-1 i vår kamp mens Frigg slo Vålerenga 2 3-2. Dermed er det Frigg som får en plass i kvalifiseringsspillet om en plass i 1. divisjon neste sesong.

Vi prøvde og prøvde, men kula gikk altfor sakte i kveld. Likevel var vi klart nærmest mål i den første omgangen. Mia Schjerve Giæver hadde en ball stolpe ut og en ball i stolpen og så rett i fanget på keeper.

Etter pause fortsatte vi å prøve, men vi møtte et godt lag og kom ikke til noen store muligheter før Oda Karoline Skogan utlignet snaue fem minutter før slutt. Før det hadde gjestene tatt ledelsen etter mye frem og tilbake innenfor vår 16-meter. 
- 1-1 var et greit resultat. Vi kjører kampen, men er ikke dyktige nok i pasningsspillet og vi har en dårlig rytme i spillet vårt. Kanskje er vi litt preget av stundens alvor, men det var god stemning i troppen før kamp. Vi prøver så godt vi kan, men evner ikke helt inn. Pasningsspillet vårt har heller ikke høy nok kvalitet i dag. Høybråten/Stovner er et solid lag. De har rutinerte spillere. I dag var det ikke nok kvalitet i det vi foretok oss, sa Ståle Bokalrud etter kampen.

Treneren oppsummerer sesongen 2019 slik:
- Jeg er kjempefornøyd. Vi har prestert over all forventning. Jentene har stått på i 22 kamper og gjort sitt beste hele veien. Laget har utviklet seg og enkeltspillere har utviklet seg. Før sesongen hadde jeg en målsetning om at vi skulle havne topp tre, og når fasiten ble andreplass så kan en ikke være annet en fornøyd. Vi var også med helt inn. Vi taper kun to kamper, men dessverre var det allikevel et lag som var bedre enn oss.

Til slutt vil vi takke de andre lagene for denne sesongen og gratulere Frigg som seriemestere i 2. divisjon avdeling 1 sesongen 2019.

Fakta:
Raufoss - Høybråten/Stovner 1-1 (0-0)
Scoringer:
0-1 Naima Nassir (64), 1-1 Oda Karoline Skogan (86)
Raufoss: Selma Panengstuen, Sigrid Straumsheim Hoem, Maren Kraby Simenstad, Anita Lindmoen, Maren Frenning Johansen, Sofia Berntsen, Nora Dalby, Vilde Bokalrud, Oda Karoline Skogan, Kaja Bjørkvold, Mia Schjerve Giæver

Annonse fra Obos-ligaen: