Så nære vi var...

Sogndal gikk av med seieren i kampen om å komme til 3. runde i cup'n. Men vi ga eliteserielaget kamp helt til døra.

Raufossgutta spilte en meget god kamp på Nammo Stadion i kveld, og produserte de fleste og største sjansene. I første omgang styrte de gule og svarte det meste på banen, og burde strengt tatt scoret  minst et par mål. Ryan Doghman parkerte Sogndalforsvaret hver gang han kom på sine løp på høyrekanten, gutten begynner virkelig å finne formen i Raufossdrakta. Det sto likevel 0-0 til pause.

I andre omgang ble spillet jevnere, Sogndal skrudde opp farta, og fikk mer presisjon i sitt spill. Men Raufossgutta holdt stand bakover, og fortsatte å presse på. Petter Senstad hadde et skudd i tverrligger, nevnte Doghman hadde en heading i stoplerota - samt en lobb over keeper som ble redda på streken.

I det 78. minutt fikk Sogndal imidlertid en mulighet, og prikket inn 0-1, og bare tre minutter senere kom scoring nr. 2. Selv om gutta fortsatte å presse var i realiteten løpet kjørt.

- Det er surt å tape. VI har mange sjanser og kan ta ledelsen, men klarer ikke det. Vi er ikke dyktige nok på siste tredel. Sogndal er effektive som eliteserielag er.

— Christian Johnsen, trener

Ca 800 tilskuere fikk i alle fall se en underholdende match i vårsola på Nammo Stadion i kveld! Nå peiler vi oss inn på seriekamp mot HamKam på Briskeby på søndag.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sogndal 0-2 (0-2)  (Espen Lund Næss (79) og 0–2 Bendik Bye (81) )

Laget: Ole Kristian Lauvli, Armin Aganovic, Marius Alm, Eduardo Cruz, Steffen Hjelmtvedt (Fredrik Greve Monsen 28.), Petter Senstad, Kristian Lønstad Onsrud, (Martin Heiberg 54.) Nicolai Fosso Fremstad, Ryan Doghman (Emile Dadjo 77.), Papa Sow, Anton Henningsson

Publisert: 24.05.2017, oppdatert: 28.02.2018