Regionsserie neste sesong!

Jenter 14 (født 2005) har kvalifisert seg til spill i Regionserien for Jenter15 neste sesong etter tre kvalik-kamper nå i adventsida. Det er bare å glede seg til dette - her blir det kamper med høy intensitet og mye læring! Vi gratulerer så mye til alle jentene og alle som har bidratt rundt laget over flere år!

Trener Øystein Amlien oppsummerer slik etter at jentene "klarte brasene" onsdag kveld:

IØFK har 2 plasser i Regionserien. ( Oslo har 5, Akershus har 3 og Østfold har 2. )

Lillehammer, Gjøvik, Ridabu og Raufoss meldte seg på til kvalifisering fra Indre Østland.

Vi startet kvalifiseringen med tap mot Gjøvik i første kamp, og la med det et press på oss selv. De neste 2 kampene måtte da i utgangspunktet vinnes.

Vi vant 3-2 over Ridabu og 1-0 over Lillehammer. Med det tok vi andreplassen i kvaliken, bak Gjøvik, og er dermed klare får neste års region-serie J15.

Regionserien er vel det høyeste nasjonale nivået for rene J15 lag og her skal vi virkelig få kamper med høyt nivå og god læring. Å kvalifisere seg til Region med dette laget har vært en langsiktig plan og målsetting for Raufoss Fotball. Vi skal ha fokus på spillerutvikling på høyt nivå og bruke disse kampene til å løfte jentene opp på et nytt nivå, både når det gjelder individuelle ferdigheter, og ikke minst som lags-utvikling.

Vi kan ha med oss inntil 7 hospitanter fra våre naboklubber til hver kamp. 7 spillere kan virke som mange, men samtidig så gir dette oss muligheten til å kunne tilby et meget godt hospiteringstilbud til mange ivrige, talentfulle spillere i våre naboklubber. Vi ønsker nå å inngå et godt samarbeid med de aktuelle klubbene, der alle parter ser verdien dette er for de aller ivrigste jentene, som ønsker å nå langt med sin idrett. I det hele tatt, et bedre utgangspunkt for å skape en god utviklingsarena for disse jentene kan vi ikke få. Og det fine med dette opplegget er at jentene fra våre naboklubber ikke trenger å melde overgang for å spille kamper i Regionserien. De kan fortsette i egen klubb og spille kamper for egen klubb i tillegg.

Raufoss Fotball jenter 15 skal bestå som en stor treningsgruppe også neste år. Vi skal derfor ha et lag til som spiller i IØFK seriespill. Det blir også neste år lagt stor vekt på breddefotballen. Med denne modellen, så er det fullt mulig å utvikle både breddefotballen og toppspiller-utvikling i en og samme treningsgruppe.

Nå blir det en god juleferie før vi starter opp med treninger igjen i januar!

Annonse fra Obos-ligaen: