Raufoss spiller playoff i eSerien

Vi lot oss imponere over det Raufoss Esport-gutta fikk til under gruppespillet i Altibox Eserien. I helgen reiser hele eSport-teamet vårt til Bergen for play-off fredag og muligheter for gruppespill på lørdag.

Makkerne Mats Bergstrøm og Jonas Kvål hadde stort sett veldig gode kamper. Og når alle kampene var ferdigspilt, manglet det bare et mål fra at de kvalifiserte seg direkte til sluttspillet som gruppevinner.

Dermed må de ut i en play-off i Bergen mot 8 andre lag for å kapre en av de fire siste plassene til sluttspillet. Play-offen kan du se gratis på Dplay i morgen, fredag 06. desember. De siste kampene vil også gå på Eurosport Norge.  

Jonas imponerte faktisk så mye at han ble nominert til gruppespillets beste spiller som en av fire spillere. Gå inn og finn videoen på eSerien sin Facebook eller Instagram – Stem på Jonas i kommentarfeltet!


Klarer gutta å kvalifisere seg til sluttspillet, spilles denne allerede på lørdag 07. desember. Dette ser du også på Dplay og Eurosport Norge.

Vi vil også reise med hele teamet vårt til Bergen. Oppdateringer vil hovedsakelig legges ut på Raufoss Esport sine sider på Facebook og Instagram.

Vi ønsker eSport-gutta god tur over fjellet og lykke til i Bergen! 

Annonse fra Obos-ligaen: