Raufoss - Dala: terningkast seks!

I det 85. spilleminutt sto det 2-2 på Nammo Stadion mellom Raufoss og Brumunddal, helt uforståelig etter Raufossdominansen kampen igjennom. Men så slo "turboen inn" - og gutta putta på 4 mål til på 6 minutter.

Kampen startet oppskriftsmessig med en tidlig Anton Henningsson- scoring, allerede før fem minutter spilt. Raufossgutta styrte kampen, og både Oskar Løken og Ryan Doghman på flankene våre var på hyppige raid mot Dalaforsvaret. Oskar var meget nær scoring rundt kvarteret, etter legg fra Kristian LO, og Anton Henningsson fikk også en stor mulighet noen minutter senere. Gutta fra Dala utlignet til 1-1 etter en halvtime, og kunne også tatt ledelsen om Dardan Rexhajs frispark i tverrliggeren hadde gått noen centimetre lenger ned.

Raufossgutta fortsatte å kjøre på, Kristian LO skøt i stolpen, Ryan Doghman hadde en ball i mål, men ble avblåst for offside. Ingenting gikk inn. Helt på tampen av omgangen fikk Oskar Løken sette sitt første Raufossmål, assistert av Anton Henningsson, og vi gikk til pause med særdeles fortjent 2-1 ledelse.

Etter pause fikk vi se mer av det samme presset, og det ble produsert store målsjanser på løpende bånd - mellom det 50. og 60. spilleminutt var det den reneste kanonaden mot målet til Brumunddal, men det ble ikke mål av noe av det. Våre forsvarere, sammen med nykommer og debutant Kevin Jablinski på stopperplass hadde god kontroll defensivt.

Ut av ingenting, og på et av svært få Dala-initiativ i 2. omgang, fikk Brumunddal utlignet, og det sto 2-2 på måltavla etter 85 minutter. Undertegnede begynte å forberede seg på å skrive et depressivt kampreferat. Men så startet heldigvis showet:

Først ut var Ryan Doghman som endelig fikk fortjent uttelling og 3-2 (87.min)

Deretter var det Kristian LO og "slegga" som klinket inn 4-2 (89.min)

Innbytter og ny i Raufosstrøya, Mathias Flo stupte inn 5-2 på en retur på stolpeskudd fra Anton Henningsson (Før det hadde han også et skudd i krysstanga!) (90.min+)

Og tilslutt kriget Snorre Strand Nilsen inn 6-2 etter corner (90++)

Kanskje helt unødvendig å si at dette ble stor underholdning for alle fremmøtte på Nammo Stadion! Og med seks unike målscorere? Bedre kan det nesten ikke bli. Tusen takk, vi vil ha mer!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Brumunddal 6-2 (2-1) Scoringer Raufoss: Henningsson, Løken, Doghman, Onsrud, Flo, Strand Nilsen. Dala: Eriksen og Ertsås

Laget: Ole Kristian Lauvli, Marius Alm, Steffen Hjelmtvedt, Kevin Jablinski, Snorre Strand Nilsen, Håvard Nome, Kristian Lønstad Onsrud, Nicolai Fosso Fremstad (Emile Dadjo 76.min), Oskar Løken (84. Mathias Flo), Ryan Doghman, Anton Henningsson