Premiere: Drive- in konsert

Vi inviterer til drive-in konsert nå på lørdag, Leif Anders Wentzel stiller som alltid villig opp for oss. Det samme gjorde Lewi Bergrud og bandet hans. Dette er historiens første drive-in konsert på Raufoss, og det første arrangementet som streames live via billett-tjenesten TicketCo.

Fredrik Greve Monsen og Terje Slettum fra 2830 Sommerfestivalen og Toten Livescene tok initiativet til dette arrangementet noen dager før påske. Og på rekordtid var både artister, lydfolk, tillatelser, lisenser og lydfolk av ypperste klasse på plass! 

Konserten går av stabelen på parkeringen ved Totenbadet lørdag 18. april kl. 17.00, inntil 4 personer kan sitte i samme bil. Fem om de bor i samme husstand. Dette blir en helt ny erfaring både for arrangører og aktører, men vi er helt sikre på at dette blir moro! 

I tillegg vil det være mulig å kjøpe tilgang til streaming hjemme fra sofakroken for de som ikke har mulighet til å delta på moroa!

Se promovideoen

Vi er faktisk de første arrangørene som benytter seg av Live streaming via TicketCo. Det har de også gjort en egen sak på. Les den her Premiere for TicketCo TV

Lenke til billetter av ulike slag finner du her på TicketCo

Vi håper mange vil være med å teste ut dette nye konsertkonseptet, og helst velger seg en lav bil slik at flest mulig får sett mest mulig...

Tidligere på dagen kl. 13.00 vil Sokneprest i Raufoss kirke, Arild Kjeilen sammen med Pastor i baptistkirken, Sissel Østlien holde gudstjeneste fra samme scene. Her blir det også mye sang og musikk, og fri entre for alle. Dette kommer til å bli fine opplevelser i denne rare tida vi har nå. 

Vi håper publikum stiller opp! Det er plass til ca. 110 biler på plassen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: