Poengdeling mot Jerv

Publikum fikk se en fartsfylt match på Nammo Stadion i kveld. Vi så ut til å ta med oss alle tre poengene etter Solo Owusu's 1-0 scoring- men sørlendingene fornektet seg ikke og utlignet til 1-1 på overtid.

Vi åpnet friskt på Nammo Stadion i kveld, med godt overtak på våre gjester fra Grimstad. Men vi fikk ikke hull på den berømte byllen. Emil Breivik hadde et par kanonskudd som hadde fortjent bedre skjebner. Håkon Leine var også nære ved minst en anledning.

Jerv kom også på flere farlige visitter utover mot pause, og blåste en ball over fra kort hold - og hadde et skudd i stanga på åpent mål. Men lagene gikk til pause på 0-0

Raufossgutta gikk ut i stor fart i andre omgang, og fikk betalt for presset i det 51. spilleminutt etter et flott angrep der Emil Breivik spiller fram Kristoffer Nessø, som i sin tur serverer Solo Owusu som hardt og kontant setter ballen i mål. Jerv kom nesten umiddelbart på en kontring der Lauvli redder oss med et kunstverk av en beinparade. Jerv trøkka på for utligning og "Torpingen" måtte hente fram det han har av ferdigheter.

Gutta og Lauvli holdt stand helt til vi kom inn i overtiden, da fikk Jerv lønn for strevet og puttet 1-1.

Kampen ebbet ut, og dermed  poengdelig på Nammo Stadion i kveld.

Takk til et herlig publikum i den fine sommersola!

Høydepunktene:


 

Kampfakta: Raufoss Fotball - FK Jerv 1-1  (0-0)

Scoringer: Solo Owusu 51. Knutsen (Jerv) 90.

Laget: Ole Kristian Lauvli, Edvard Race, Marius Alm, Solo Owusu, Stian Simenstad, Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen, Matias Belli (Emile Dadjo 81.), Kristoffer Nessø, Lee Rochester (Gard Simenstad 67.), Håkon Leine (Ikhsan Fandi 72.)

Gult kort: Stian Simenstad, Edvard Race, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik

Annonse fra Obos-ligaen: