Oskar (19) er Raufoss' nye angrepsspiller

Oskar Johannes Løken fra Stabæk har signert for klubben.

- Jeg gleder meg til å komme i gang, sier 19-åringen, som i januar debuterte på Stabæks A-lag i en treningskamp mot Follo, til RaufossFotball.no.

Fra neste uke blir Oskar Johannes Løken, sønn av tidligere landslagsspiller Karl Peter Løken, en del av A-stallen vår. Han har skrevet under på en 2,5-årskontrakt med Raufoss Fotball. 

Løken har spilt fotball i Stabæk i alle år, men har nå bestemt seg for å ta steget ut fra moderklubben. Det gjør han til et Raufoss som ledes av Christian Johnsen, Oskars tidligere lærer.

Kristian Bjerke av Oskar Løken
Foto: Kristian Bjerke / Stabæk Media

Målfarlig spiller

Christian Johnsen var nemlig trener og lærer for Løken og hans klassekamerater på NTG-U. Det gjør at Løken er godt kjent med vår hovedtrener.

Løken forteller til RaufossFotball.no at han også er godt kjent med Raufoss' historie, både i nyere tid og fra tidligere.

Han forteller at Raufoss-publikummet har mye i vente fra han selv - enten det blir som venstrekant eller som spiss.

- Raufoss-folket kan forvente en spiller spiller som kan bidra med litt av hvert offensivt og forhåpentligvis mål, sier Løken, som er født i 1998.

- Ung og spennende

Administrativ leder Bent Dalby forteller til RaufossFotball.no at han er godt fornøyd med at Oskar kommer til Raufoss, og spiller her denne høsten.

- Han er en ung og spennende spiller som vi håper vil bli utviklet ytterligere hos oss, sier Dalby.

Løken er en goalgetter. I år har han scoret sju mål på åtte kamper for Stabæk 2 i avdelingen til Raufoss 2 i 3. divisjon. Han trente med Raufoss tidligere denne sommeren, før det ble klart at han signerer kontrakt.

- Jeg vil si at jeg er en målfarlig spiller, som har gode avslutninger, er smart i bevegelsene og har god teknikk, sier Løken om egne ferdigheter.

Vi gleder oss til å se hva Oskar kan få til på Raufoss og ser fram til å få han inn i A-troppen!

Annonse fra Obos-ligaen: