Nye muligheter på mandag

Mandag kl. 18.00 er det duket for 2. serierunde i årets OBOS-liga. På motsatt banehalvdel har vi nå nyopprykkede Stjørdals-Blink.

De to første serierundene kommer tett, og først lørdag ettermiddag kom våre gutter ned igjen fra Tromsø. God og riktig restitusjon er avgjørende for å komme i kampmodus igjen til morgendagens kamp. Våre menn gjorde en god figur på Alfheim og var fullt på høyde med TIL, men måtte reise poengløse hjem. 

I likhet med oss møtte nyopprykkede Stjørdals-Blink et av nedrykkslagene fra fjorårets Eliteserie i sin første kamp, nemlig Ranheim. I en tøff trønderbataje viste "Blink" at de har noe å fare med i OBOS-ligaen, matchen endte med 2-3  tap for Ranheim. Idrettsbygda Stjørdal har beholdt stammen i laget sitt over mange sesonger, og har flere svært målfarlige spillere. Mats Lillebo ble toppscorer i fjorårets PostNord-liga med 23 mål, Sondre Hopmark Stokke scoret 15 i fjor, og puttet to ganger mot Ranheim på fredag.

Vi forventer oss en ny knallhard kamp om poengene på Jessheim i morgen kveld, og håper og tror at Raufossgutta har ristet av seg startnervene, er restituerte og klare til ny dyst. 

Kampen vises på Eurosport/Dplay, og kan høres på lydstream i Oppland Arbeiderblad og Radio Toten. 

I skrivende stund er det også en håndfull billetter igjen på TicketCo. Sjekk HER. 

Du kan også stille spørsmål om billetter på mail til billett@raufossfotball.no. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter på Jessheim Stadion. Det er åpen kiosk på arenaen.

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: