Nye juniorgutter fra naboklubben

Vi ønsker denne 16-årstrioen velkommen til Raufoss Fotball!

Annonse:

Keeper David Synstelien, Sander Lykken, som kan bekle de fleste posisjoner, og midtbanespiller Knut Kristoffersen er alle 16 år gamle i 2017 og lovende fotballspillere som ønsker å utvikle seg.

Torsdag kveld kan vi med glede fortelle at denne trioen skal spille i gult og svart framover. Da ble overgangspapirene fra Gjøvik-Lyn til Raufoss signert med daglig leder Bent Dalby. 

- Sander, Knut og David er tre spillere jeg kjenner godt. Etter min mening er de gode nok til å spille for vårt U19-lag, sier Manuel Hervas til RaufossFotball.no.

Klubben har stort fokus på å utvikle fotballspillere, og har målsettinger om å fostre spillere opp gjennom nivåene til vårt A-lag og om mulig enda lenger. 

Utvikles mot toppfotballen

Manuel Hervas forteller at klubben gjør alt de kan for å ha et tilbud hvor spillere føler de kan utvikle seg i retning av toppfotballen.

- Vi ser etter riktige holdninger, sultne og dedikerte spillere. Disse tre er alle innenfor de kravene vi stiller til våre spillere. Nå kommer de inn i et miljø hvor de skal trene med de beste juniorene i distriktet, og jeg mener de alle har gode muligheter til å fortsette sin gode utvikling, sier Hervas. 

Alle de tre juniorene har naturligvis vært fast inventar på eget alderstrinn i Gjøvik-Lyn de siste sesongene, men de har også spilt i 4. divisjon for Gjøvik-Lyns andrelag. Samtlige har flere opptredener på det nivået i 2017.

- En fantastisk jobb

Manuel Hervas, som i tillegg til å ha god kontroll på bredden i hele Raufoss-systemet er assistenttrener på A-laget, mener Gjøvik-Lyn skal ha ros for sine evner til å fostre opp talenter.

- De har gjort en fantastisk jobb med disse tre guttene, og mange andre som kommer nedover i systemet, sier Hervas.

- Vi må fortsette å jobbe hardt for å produsere toppspillere - og det gjelder ikke bare på Raufoss, men i hele distriktet. 

Vi ønsker trioen fra Gjøvik hjertelig velkommen til klubben og gleder oss til å se dem i aksjon både utover vinteren og ikke minst i 2018-sesongen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.11.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen