Nullen sprakk i Finnsnes-tap

Herrelaget måtte gi tapt for et bedre Finnsnes med 1-3 i søndagens kamp.

Finnsnes er spådd å bli et svært tøft lag å møte i årets 2. divisjon. Etter tre kamper sto de likevel bare med tre poeng. På Raufoss søndag doblet de fangsten, da de jevnt over var bedre enn våre herrer og til slutt vant 3-1.

Vi hadde ikke sluppet inn mål i serien før møtet med Finnsnes. Det viste seg å bli tøft å holde den statistikken i live for våre bakerste menn mot angriperne fra nord.

Gjestene, for øvrig med tidligere Raufoss-spiller Markus Rolandsen i startelleveren, tok ledelsen etter 22 minutter da et straffespark ble omsatt til scoring. Steffen Hjelmtvedt var uheldig med en takling og laget det som så ut som et korrekt straffespark.

I tiden før scoringen var våre gutter best, virket mest ivrige og hadde ballen mest. Men det lot seg ikke gjøre foran mål. 0-1 sto seg til pausen.

Vi fikk vår utligning på et straffespark også. Det skjedde bare få minutter ut i andreomgangen etter at Anton Henningsson hadde blitt revet ned i feltet. Armin Aganovic har vært sikker på straffer så langt i 2017 og var det også søndag kveld.

Fra 1-1-scoringen og ut var Finnsnes det dominerende laget. Det ga dem 2-1 direkte på et frispark etter 68 minutter og 3-1 på en heading fra kort hold etter 84 minutter. Da var det for alvor spikeren i kista.