Noen kommer, noen går

Høstsesongen er her for damelaget. Og med den kommer også noen utskiftninger i stallen.

Tre spillere har forlatt Raufoss sitt damelag i løpet av sommeren. Ingrid Halkjelsvik Folkestad har flyttet hjem. Helene Lium Nyhus skal studere i USA, mens Petrine Strand skal begynne å studere ved NTG.

To spillere kommer tilbake for å tjene Raufoss Fotball resten av sesongen etter å ha tjent sitt land. Både Maren Frenning Johansen og Johanne Bark Flaterud (bildet) er tilbake etter endt førstegangstjeneste.
Sistnevnte har tilbrakt førstegangstjenesten i Kystvakta. Det har gitt noen strålende opplevelser langs norskekysten, ved Bjørnøya og ved Svalbard.
- Jeg ville ikke vært dette året foruten. Det har vært utrolig lærerikt, sier Johanne Bark Flaterud til raufossfotball.no.

Selv om hun har hatt et år stappet med opplevelser har savnet etter fotballen alltid vært der. 
- Jeg har hele tiden hatt en ønske om å komme tilbake og bidra for klubben. Være med å kjempe om et opprykk. Det føles svært godt å være tilbake sammen med de flotte jentene på laget.

Bark Flaterud har vært en del av Norway Cup-troppen og kunne knapt fått en bedre restart på sin Raufoss-karriere med en bronsemedalje fra verdens største fotballturnering.
- Det har vært begrenset med muligheter for å spille fotball ombord på båten og i 10 meter sjø ligger man for det meste grønn i tynet og utslått. Når været har tillatt det så har mannskapet ombord vært flinke til å kjøre fellestreninger. Jeg har hatt flere medsoldater som er fotballinteresserte og vi har vært flinke til å pushe hverandre opp på mølla og ned i styrkerommet. Fotballformen er stigende og jeg er klar for å krige ekstra hardt for den gule trøya i høst.

Første mulighet til å krige om poeng kommer førstkommende mandag. Da venter bortekamp mot Lyn 2. Et lag vi slo 4-0 hjemme i seriepremieren mens snøen fortsatt lå rundt Nammo Stadion. Scoringene sto Kaja Bjørkvold (2), Nora Dalby og Oda Karoline Skogan for. Laget fra Oslo vest ligger på en femteplass før høstsesongen tar til. Fem poeng bak våre jenter.

Kampstart på Kringsjå kunstgress mandag er 19.30.

Annonse fra Obos-ligaen: