Nå starter moroa!

Endelig sparkes årets OBOS-liga i gang for vår del! Gutta er allerede på plass i Nordens Paris for å møte Tromsø IL på Alfheim fredag 3.juli kl. 18.00.

Etter en preseason som ble tre måneder lengre enn planlagt, serieåpner vi altså mot "Gutan", som etter 2019-sesongen måtte ta vegen ned fra Eliteserien etter en thrilleravslutning på seriespillet i fjor høst.

Det er lenge siden vi har møtt TIL til kamp, laget har etter det store gjennombruddet i norsk toppfotball i 1986 stort sett holdt seg i øverste og nest øverste divisjon. Vi må etter det vi kan se, helt tilbake til 2003 og kvartfinalen i cup'n for å finne det siste møtet mellom klubbene. Det var dengang Christian Johnsen herjet som spiss i Raufoss Fotball. Den kvartfinalen tapte vi imidlertid 2-0.

Det blir også nå - 17 år seinere, en tøff oppgave for det unge laget vårt. Men vi har en gjeng spillere som er ambisiøse, og som løser arbeidsoppgavene sine med styrke, kløkt og kreativitet. Både spillere og trenere er mer opptatt av hvordan de selv vil framstå framfor å fokusere for mye på motstanderen. Det er en innstilling som gir mye energi.

Uansett blir det unektelig spennende å se hvordan det bærer i veg når det nå endelig skal spilles om poeng, og med det tettpakkede kampprogrammet vi har foran oss. Aldri har begrepet "en kamp av gangen" vært så viktig som i år.

I morgen kveld benker vi oss foran tv'n eller radioen her hjemme. Kampen sendes på Eurosport/Dplay, og Terje Solbakken er selvsagt på plass i Tromsø og skal overføre kampen for Radio Toten og Oppland Arbeiderblad. Retro Bar viser kampen på storskjerm, og har også åpent for inntil 70 personer i morgen.

Christian Johnsen har tatt ut 17 spillere i troppen:

Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Edvard Race, Solomon Owusu, Marius Alm, Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen, Oskar Løken, Matias Belli, Nicolai Fremstad, Martin Heiberg, Kristoffer Nessø, Lee Rochester, Gard Simenstad og Håkon Leine

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: