Mye gult i Oslo, men dessverre ingen poeng

Til og med Christian Johnsen fikk gult kort, i kampen som lenge var helt åpen.

KFUM – Raufoss 2-1 (1-1)

I de første minuttene av kampen presset KFUM noe voldsomt, og Lauvli måtte blant annet finne fram en glimrende redning for å sørge for at det ikke ble et tidlig mål imot. Det var likevel Raufoss som satte kampens første mål, kun snaue åtte minutter ut i kampen. Nicolai Fremstad sendte en pasning i retning Lee Rochester Sørensen, som like foran keeper strakk ut en lekker hæl og styrte ballen i nettet.

Det første kvarteret av kampen var riktig så underholdende. Dette fortsatte godt inn i halvspilt omgang, selv om tempoet ble skrudd noe ned – mest av Raufoss selv. De gulkledte la seg også litt tilbake, noe som straffet seg. Like før halvtimen spilt utliknet KFUM, signert Alagie Sanyang på frispark. Lauvli strakk seg så lang han var, men var likevel ikke lang nok til å ta den.

De siste fem minuttene av førsteomgangen gjorde Raufoss-gutta et støt for å gå til pause med ledelsen. Emil Breivik hadde en knallsjanse til å sette 1-2-målet i 42. minutt, men Oslo-laget fikk klarert. 1-1 sto det til pause!

KFUM startet best i de 15 første minuttene av andre halvdel. Gule kort ble delt ut i hytt og pine, hvilket gjenspeiler temperaturen som tidvis var gjennom hele kampen. Til og med trener Christian Johnsen fikk se det gule kortet. Andreomgangen var likevel langt fra like underholdende som den første. I hvert fall sett med Raufoss-øyne.

Med drøye fem minutter igjen av ordinær spilletid satt det som en stund hadde ligget i lufta – en KFUM-scoring. Fisnik Kastrati lå midt i feltet for gjestene, og stanget inn 2-1. Raufoss forsøkte etter dette å komme tilbake, men det lyktes ikke.

I en kamp som lenge så ut til å kunne bikke begge veier, eller ende med poengdeling, endte dessverre med at alle poengene ble igjen i Oslo.

Kampfakta

Laget: Ole Kristian Lauvli – Stian Simenstad, Marius Alm, Edvard Race, Nicolai Fremstad – Emil Breivik (Ryan Doghman, 82.), Lasse Berg Johnsen, Matias Belli (Oskar Løken, 70.) – Kristoffer Nessø, Gard Simenstad (Håkon Leine, 57.), Lee Rochester Sørensen

Gule kort: Lasse Berg Johnsen, 21. Edvard Race, 45. Nicolai Fremstad, 52. Emil Breivik, 54. Lee Rochester Sørensen, 71. Christian Johnsen, 72. Stian Simenstad, 87.