Mye bra, men tap for Raufoss 2

Raufoss 2 ble straffet knallhardt for sine feil på Nammo Stadion i kveld og tapte for Nybergsund/Trysil. 0-1 til pause ble til 0-3 ved full tid. Det ble mye "nesten" for Andreas Østerud & co i denne kampen, men likevel mye bra å ta med seg videre.

Nybergsund er i god form om dagen, og har et eksotisk lag med bra fotballspillere fra alle verdenshjørner. Våre gutter var godt med på notene, og med litt mer "tur" hadde kanskje kampen utviklet seg annerledes. Sundets polske keeper var både god og heldig da han avverget skuddforsøk fra kort hold både fra Kristoffer Nessø, Anton Henningsson, Edvard Race og en pen heading fra Andreas Østerud (bildet).

Vi ser at framgangen er stor hos gutta, de yngste blir stadig tøffere og går i krigen - men vi sliter naturlig nok noe med samhandling og presisjon som lag både på pasninger og innlegg fremdeles. Slik man må regne med når laget er ulikt fra kamp til kamp.

Særlig første omgang var god og underholdene å se på, med høyt tempo fra begge lag. 

Sundet er kliniske og gode på de sjansene de får i kveld, og ligger også tett og kompakt bakover. Det er definitivt  rutinen som avgjør til Sundets fordel. Rino Lund Johnsen gjør et par svært gode redninger der gjestene spilte seg helt igjennom på overeganger.

Nå gjenstår tre kamper i årets 3.divisjon. Allerede på lørdag er det ny tur til Trøndelag (årets siste) for møte med Melhus. Deretter følger Orkla hjemme 19. oktober før vi avslutter mot Gjøvik Lyn 26. oktober. 

Kampfakta: Raufoss 2 - Nybergsund/Trysil 0-3 (0-1)

Laget: Rino Lund Johnsen, Nima Heirati (Tord S. Andersen 70.), Amund Møllerhagen, Edvard Race, Tobias S. Sagstuen, Nicolai Fremstad, Vaillance Nihorimbere, Jørgen Pettersen (Moa Al-Hamed 69), Andreas Østerud (Armin Besic 85.), Kristoffer Nessø, Anton Henningsson.

Gult kort: Andreas Østerud

 

Annonse fra Obos-ligaen: