Møter Ranheim mandag

Raufossgutta møter Ranheim i den åttende serierunden på Extra Arena mandag 10. august kl. 18.00. En ny tøff utfordring venter med andre ord.

Ranheim rykka ned fra Eliteserien i fjor høst, og er definitivt et av topplagene i årets OBOS-liga. Etter sju serierunder har Tromsø (21p) en luke ned til Ranheim på andreplassen med sine 15 poeng. Vi kan forvente oss en motstander som spiller klassisk trønderfotball, offensive og gode framover, og med samme formasjon som vi praktiserer på Raufoss. Det kan dermed komme til å svinge bra på Extra Arena på mandagskvelden!

Christian Johnsen kan mønstre et 19-manns mannskap som reiser opp til Trondheim med buss søndag ettermiddag. Snorre Strand Nilsen er fortsatt ute noen uker til, men er i trening igjen med spesialtilpasset skinne på kneet. De øvrige er nå alle på plass igjen, og det trengs å få flest mulig kampklare med det tøffe kamp-programmet vi har denne sesongen.

Kampavvikling for rundene fra 12 til 18 er også nå fastsatt: sjekk HER

Dette betyr at vi nå får kamper på litt ulike ukedager i den aktuelle perioden, og publikumsrestriksjonene fortsetter med max 200 på tribunene.

Kampen mot Ranheim ser du på Eurosport/Dplay og lydstream finner du på OA og Radio Toten. Kampstart kl. 18.00.

Vi har trua også denne uka! Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: