Møter Jerv i Grimstad

Lørdag kl. 15.30 er det ny runde og nye muligheter. Turen går til Grimstad og kamp på gress mot Jerv.

Her møter vi også vår venn Ikhsan Fandi som ble klar for sørlandsklubben sent på mandagskvelden på Deadline day. 

Allerede onsdag var Ikhsan med i Jerv-troppen mot Hamkam, der de vant 3-2 og singaporeaneren spilte siste kvarteret. Dette var en hengekamp fra 16. serierunde. Ettersom Jerv hadde en spiller som ble smittet med Covid-19, måtte tre kamper utsettes. Jerv har åpenbart profitert godt på noen uker med hvile, for så langt har de vunnet to matcher i oktober. Til gjengjeld må de utsatte kampene nå spilles innimellom, og antagelig tære litt ekstra på kreftene. Det har vært endel skader ellers også i Jerv-troppen, men det har også kommet et par gode forsterkninger til sørlandsbyen.  

Les mer på hjemmesiden til FK Jerv

Christian Johnsen og gjengen er allerede på plass i Grimstad, og trente ei lett økt på gress. Vi har selvsagt begge våre nykommere med i troppen. De har ikke rukket mer enn et par treninger etter at de kom  til Raufoss. Men, det blir uansett spennende å se om de får spilletid på Sørlandet. Mame Ndiaye har i allefall spilt mye på naturgress i Framparken, og behersker underlaget godt.

Tradisjonen tro fikk vi også nå i år låne en av de flotte banene til våre gode venner i Idrettslaget Express i Grimstad, slikt gress er det ikke mange steder man finner midt i oktober! 

Ellers er de fleste av våre menn fit for fight, brødrene Simenstad er fremdeles begge ute, og særlig Gard sliter med sin skade som dessverre kan bli langvarig. Oskar Løken er heller ikke iorden igjen foreløpig.

Foran den 20. serierunden ligger vi som nr. 8 på tabellen med våre 24 poeng. Vi har overbevist kraftig i starten på høsten, og vi tror at floppen mot grønnbuksene forrige helg nå er et tilbakelagt kapittel. Vi er sikre på at gutta vil møte opp med energi og skjerpede sanser på Levermyr på lørdag ettermiddag!

Smittevernet er strengt i Grimstad i disse tider, og bare 50 personer får overvære kampen fra tribuneplass.

Vi som er hjemme kan som vanlig se kampen på Dplay/Eurosport, eller høre sendingen fra Radio Toten/ direktesporten i OA. Kampstart er altså kl. 15.30.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: