Møller Bil - en trofast og lokal støttespiller

Vi er utrolig fornøyde med at Møller Bil Gjøvik er inne i sitt fjerde år som hovedsponsor for klubben. Dette tar vi som en stor tillitserklæring. På bildet ser vi daglig leder Finn Johansen (t.v) og selgerleder Volkswagen Pål Larsen med Raufossshortsen mellom seg.

Møller Bil Gjøvik er en solid, lokal bedrift som ser at arbeidet i Raufoss Fotball, både gjennom topp, bredde og samfunnsarbeid er noe som er positivt å identifisere seg med.

Møller Bil Gjøvik har sitt tilholdssted på Kirkeby og selger merkene Volkswagen, Audi og Skoda. Sistnevnte er et relativt nytt merke i porteføljen og de har bygget en egen avdeling for den. I tillegg til å yte god salgsservice, så blir du også tatt godt vare på dersom du skal få problemer med bilen din. Her får du nemlig hele pakka!

Det er alltid hyggelig å ta en tur innom for en kaffeprat, enten det dreier seg om fotball, bil elle andre ting. Vi anbefaler alle å gjøre dette, så får du kanskje med deg et godt tilbud på veien ut!

Når ting normaliseres i forhold til hjemmekamper, så vil det også være mulig å kunne se flere bilmodeller utstilt på kampdag.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: