”Krutt i beina” - klar for salg

Endelig! ”Krutt i beina” Raufoss Fotball gjennom 100 år, er på nesten 400 sider og byr på det meste av både opp og nedturer i klubbens stolte historie.

Det har rullet mange baller siden Patronfabrikkens direktør Lunder i 1907 skrev et høytidelig brev til den ærede Generalfelttøimester i håp om å skaffe til veie sårt tiltrengte kroner til utbedring og ikke minst utvidelse av Stueløkka. Det var nemlig her – på toppen av Tollerud- eventyret Raufoss Fotball startet…

Bestill boka her!

”Krutt i beina” er ei reise gjennom 100 år, med oppturer og nedturer med lokalsamfunnets stolthet, Raufoss Fotball. En institusjon som har satt Raufoss på kartet gjennom mange år, som har spist kirsebær blant de de store, tålt opp og nedturer, glede og skuffelser. Bygdeklubben som har fostret storheter og A-landslagsspillere som Knut Dahlen, Roy Strandbakke, Bredo Østilen, Stein Kolshaugen og ikke minst internasjonale stjerner som Svein Grøndalen og verdens beste keeper, Bente Nordby. Vi har grunn til å være stolte!

Minst like viktig som gjentatte besøk i toppen av norsk fotball er klubbens evne – gjennom alle år – til å ta seg av industrisamfunnets unge av begge kjønn. Det er ikke gitt alle å bli toppspillere, men det er i Raufoss Fotball mulig å kunne få sjansen til å dyrke leken med lærkula.

Årets julegave kan bestilles her!

I ”Krutt i beina” får du oppleve en klubb som selv har bygget sine anlegg - med en enorm dugnadsinnsats. En klubb som har vært opptatt av kompetanse på alle nivåer, store sportslige oppturer og noen nedturer. Du møter profiler, sentrale personer, sterke historier som har preget klubben. Du inviteres også innom på ”bakrommet”, der det også til tider var dramatisk som ute på banen.

”Krutt i beina” er årets julegave til det fotballinteresserte  publikum. Du kan skaffe deg boka ved å avlegge Fotballkontoret i Servicebygget ved Raufoss Storhall et besøk. I tillegg vil klubben ha ”stand” på Amfi Raufoss fram til jul. Boka kan også kjøpes på nett.

Her kan du bestille boka! (Trykk på linken)

Annonse fra Obos-ligaen: