Kjempet mot-Strøms

Vi var gode ute på banen i ettermiddag, men vi fikk det ikke helt til å smelle skikkelig inne i boks. Strømmen vant 2-1 etter å ha ledet 2-0 til pause. Emile Dadjo (bildet) la ned en enorm jobb på ankerplass på midtbanen vår i dag, gutta kjempet jevnt over meget godt - men målene mangler dessverre denne runden også.

Gutta åpnet meget godt på Strømmen Stadion, og hadde god kontroll. Likevel er det Strømmen som setter 1-0 etter 13 minutter. Hjemmelaget fikk en god boost etter scoringa, og satte 2-0 bare fem minutter senere. Mot slutten av omgangen satte Raufossgutta inn et brukbart trøkk, og selv om vi hadde endel halvgode skudd nådde vi ikke helt opp.

Andre omgang starter med at et Strømmen-skudd stryker på utsida av stolpen, men det var vi som hadde det meste av initiativet og vant de fleste duellene. Midtbanetrioen vår med Dadjo, Fremstad og Belli var sterke og tøffe - og gutta la ned fryktelig mange kilometer på den blaute kunstgressbanen.

Vi fikk ikke vår redusering før klokka hadde passert 72 minutter. Oskar Løken legger en aldeles nydelig tversoverpasning, som høyreback og vår toppscorer Snorre Strand Nilsen regelrett løper i mål.

Vi setter inn et relativt tøft press for å jakte utligning, men vi lyktes dessverre ikke. Takk til alle frammøtte i gult og svart på Strømmen stadion!

Neste helg venter Sogndal hjemme på Nammo Stadion. Da er det også trekning i årets Billotteri.

Kampfakta: Strømmen IF - Raufoss Fotball 2-1 (2-0)

Scoringer: Strømmen 13', 19' Raufoss Strand Nilsen 72'

Laget: Ole kristian Lauvli, Stian Simenstad (Edvard Race 54.), Solo Owusu, Marius Alm, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Matias Belli (Emil Breivik 66.), Nicolai Fremstad, Ryan Doghman (Anton Henningsson 76.), Oskar Løken, Kristoffer Nessø

Gule kort: Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Edvard Race

Publisert: 20.10.2019