Kjempet godt men tapte

Som ventet ble det tøft i Oslo mot Nordstrand for kaptein Thomas Amlien og gutta. Oppgjøret endte med 4-0 seier til hjemmelaget, som ytterligere befester seg som avdelingens beste lag.

Raufossgutta jobbet hardt og gav seg ikke mot Oslolaget, gutta forsvarte seg godt, og Nordstrand ledet 1-0 til pausen. I starten av andre omgang fikk Nordstrand straffe, som de satte inn bak keeper Pries i vårt mål. Samtidig fikk Håvard Drager sitt andre gule kort, dermed også rødt, og måtte forlate banen. Gutta fortsatte med 10 mann. Mot slutten av kampen gamblet trener Manu Hervas på å sette opp to spisser, Nordstrand svarte umiddelbart med å sette inn sitt tredje mål for kvelden. Og helt på tampen fikk hjemmelaget også prikket inn sitt fjerde mål.

Tidvis skapte gutta en god del sjanser og kjempet godt, men hjemmelaget var dyktige og meget gode. Nye kamper venter, neste uke er det Lyn Toppfotball som gjester Nammo Stadion.

Kampfakta: Nordstrand - Raufoss Fotball 4-0 (1-0)

Laget: Youichi Amichai-Pries, Håvard Drager, Henrik Fløgum, Trym Slettaløkken Engen, Adonis Sopa, Thomas Amlien, Sander Harefallet, Jørgen Pettersen, Jørund Holstad Torp, Johan Karlsson, Andreas Østerud

Inn kom også: Patrick Jacobsen, Jonas Thorsbakken, Amund Glemmestad

Publisert: 31.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/Foto: Anne Thoresen