Kinesisk motstand på spansk underlag

Gutta spiller tirsdag sesongens tredje treningskamp mot Tianjin Teda.

Annonse:

Christian Johnsen tok i helga med seg sitt mannskap til spanske Malaga for å få optimale treningsforhold. Der kjøres det nå to harde økter om dagen, i tillegg til at det i løpet av det drøyt ukes lange oppholdet skal spilles to kamper.

Den første treningskampen i Spania, og den tredje for herrene så langt i år, skal spilles tirsdag mot det kinesiske topplaget Tiajin Teda. De endte på 13.-plass i den kinesiske superligaen i 2017.

Se oversikt over herrenes treningskamper her!

Tiajin Teda har blant andre den tidligere Lyn- og Chelsea-spilleren John Obi Mikel i stallen, om webredaksjonen har forstått det rett. I stor grad består laget av kinesiske spillere utover dette. 

Kampen tirsdag spilles klokka 16 norsk tid.

I tillegg til kampen tirsdag, bruker våre herrer mye tid på treningsfeltet. Det blir også en del sykling på våre menn, da dette er framkomstmiddelet til og fra treningene, som på sin side er svært variert.

Christian Johnsen bruker også dagene i Spania på spillersamtaler. Det er også god anledning for både spillere og støtteapparat å bli godt kjent før den videre sesongoppladningen.

Onsdag har hele gjengen planlagt et klubbesøk hos den spanske toppklubben Malaga. Den andre kampen i Spania skal etter planen spilles neste mandag. Motstander i den kampen er foreløpig uavklart.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 29.01.2018, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen