KFUM på mandag

Raufossgutta har lagt bak seg ei ny treningsuke, og forrige ukes kraftanstrengelse med to matcher på tre dager. Nå venter en ny utfordring i tredje serierunde mot KFUM på Ekeberg.

KFUM gikk på en smell mot Strømmen IF i forrige serierunde og tapte 1-2, i åpningskampen vant de med tilsvarende siffre 2-1 mot Jerv på hjemmebane. Vi ser fram til å møte "balltrillerne" framfor noen på KFUM Arena på mandagskvelden. 

Gjennom de åtte møtene mellom oss og "Kåffa" de siste ti årene har poengene fordelt seg temmelig likt, og det er det laget som totalt sett har mest sprut som pleier å vinne.

Det tror vi blir oss denne gangen. 

Christian Johnsen melder om at treningsuka har vært meget god, rolig start etter kamp, siden med doble økter både torsdag og fredag. Det blir ei gjennomkjøringsøkt søndag morgen før match. 

- Solo Owusu er fremdeles ute etter skaden han fikk i Tromsø, det er også usikkert om Snorre Strand Nilsen er klar til mandag. Emile Dadjo, Ikhsan Fandi og Ryan Doghman er godt i gang med opptrening, men det vil antagelig gå et par uker til før vi vil se noen av de i Raufosstroppen, sier Christian Johnsen til Raufossfotball.no.

Likevel vil vi ha kvalitet og styrke nok i troppen til å kjempe om poengene på Ekeberg.

Vi forventer at vi skal ut og angripe kampen og være agressive i press, og samtidig gå fort i angrep med mange mann når vi får muligheten.

— Christian Johnsen, trener

Vi gleder oss til mandag kl. 18.00. Kampen vises på Eurosport Dplay, og kan høres på OA/ Radio Toten, med oppdatering i sosiale medier. Det kan også være muligheter for å kjøpe billetter, men husk at man da ikke har mulighet til å opptre som "utagerende" bortesupporter. Sjekk lenke til billettsalg 

Let's go. Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: