Jevnspilt men tap i serieåpningen

Lee Rochester og Raufossgutta jobbet knallhardt på Alfheim i kveld, og selv om det ble tap med knappest mulig margin har vi stor tru på disse gutta.

Vi var det beste laget i første omgang, men etter at Ole Kristian Lauvli er ute på en aldri så liten bærtur rundt halvtimen, setter TIL inn 1-0. Raufossgutta jobber beintøft i alle posisjoner, men de store sjansene uteblir. Vi lar oss imponere av at Chrisian Johnsens menn makter å holde trykket og presset så høyt mot et såpass solid lag som Tromsø tross alt er. Vi bør ikke glemme at de spilte Eliteserie i fjor.

I andre omgang har Tromsø noe mer initiativ, og Ole Kristian får rettet opp  "alle feila fra i går" når han har tre feberredninger på rad, og sørger egenhendig for at TIL ikke øker ledelsen både to og tre ganger utover i omgangen. Solo Owusu går i bakken noen minutter ut i omgangen med en kranglete og vond skulder og må forlate banen. Edvard Race kommer inn, og løser oppgavene sine veldig godt.

Vi sliter med den nest siste pasningen og eksplosiviteten foran mål, men gutta fortsetter å stå opp og presser hardt mot slutten. Vi observerte flere TIL-spillere med kramper, men ingen av våre viste tegn til noe i den retningen. Gutta er solid trent, og nevnte Lee Rochester sammen med vingkollega Kristoffer Nessø er helt råe også på de defensive løpene.

Totalt sett fikk vi en jevnspilt kamp der TIL skapte mest, og hadde de største sjansene. Likevel er vi imponert over den jobben gutta legger ned, med trøkk, fart og intensitet i alt det de gjør. 

Vi gleder oss allerede til mandag og ny kamp mot Stjørdals- Blink på Jessheim! Nå er vi i gang!

Kampfakta: Tromsø IL - Raufoss Fotball 1-0 (1-0) 

Scoring TIL: Nilsen (29)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Solo Owusu (Edvard Race 58.), Marius Alm, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik (Matias Belli 77.), Nicolai Fremstad (Oskar Løken 77.), Lee Rochester, Kristoffer Nessø, Gard Simenstad (Håkon Leine 66.)

Gule kort: Snorre Strand Nilsen, Nicolai Fremstad og Håkon Leine

Høydepunktene:


Annonse fra Obos-ligaen: