Jentene seiret på Lunner!

Sofia Berntsen (16 år) ble matchvinner på Frøystad kunstgress i kveld, da Raufossjentene befestet sin posisjon som Opplands beste damelag med seier 1-0 over Lunner.

Hadelendingene åpnet kampen best på sitt hjemmegress, men jentene våre tok seg mer og mer inn i kampen, og produserte  to-tre gode sjanser, men uten å få uttelling.

Dermed 0-0 til pause.

Andre omgang er tre minutter gammel da Sofia Berntsen putter 0-1, en ledelse som altså holdt helt inn. Trenerteamet karakteriserer seieren som en skikkelig lagseier der alle jentene stiller opp for hverandre.

Jentene leverer først og fremst en solid kamp defensivt hvor alle gir 100%, og tar dermed med seg  tre velfortjente poeng hjem til Toten!

Det er moro å se hvordan jentene har jobbet kollektivt sammen de siste kampene, og det får vi resultater av!