Interkrets: Tok Strømmen

Sæha Heirati (16) scoret 1-0 etter 50 minutter spilt på Nammo Stadion i kveld. Det ble kampens eneste mål, og sikret seier til Raufossgutta på en kald aften.

Det ble en kamp mellom to sterke U19-lag i fjerde serierunde. Strømmen med mye fysikk i bakre ledd og lettere, bevegelige midtbanespillere gav Raufossgutta en utfordrende kveld. Førsteomgangen ble sjansefattig, men Raufoss hadde de fleste tilløpene. Strømmen hadde en ball i nettet, men det ble blåst offside.

Unge Heirati ble kampens eneste måscorer etter at han ble spilt fint fram av Sivert Bakkelund i starten av andre omgang. Gutta var gjennomgående bedre i andre omgang, Knut Kristoffersen hadde en heading i tverliggeren - og Arian Murad en i mål, men dessverre offside. Strømmen fikk en spiller utvist og ble selvsagt svekket av dette.

Solid og fokusert av gutta også i denne runden, mot god motstand.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Strømmen IF  (0-0)

Scoringer: Sæha Heirati 50'

Laget: David Synstelien, Eivind Frydenberg, Knut Kristoffersen, Amund Møllerhagen, Nima Heirati, Vaillance Nihombrere, Sivert Bakkelund, Jørgen N. Pettersen, Sæha Heirati, Andreas Østerud, Arian Murad

Inn kom: Armin Besic, Peter Holt Lange-Nielsen, Moa Al-Hamed, Jonatan Ottosen og Sander Odenrud.

Publisert: 11.04.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset