Impossible Activity Camp 2020

Det blir ingen tradisjonell fotballskole på Raufoss i år, men vi er stolte over å kunne presentere et godt og trygt alternativ for barn mellom 8 og 11 år. Impossible Activity Camp er et konsept vi har laget i samarbeid med vår gode sponsor Eidsiva, og campen går av stabelen mellom 22.-25. juni.

Vi tror vi er av de første i Norge som presenterer et slikt tiltak, og vi er sikre på at dette skal bli morsomt og veldig fint å være med på!

Her blir det et godt innslag av fotballaktiviteter, men også turer ut i naturen og "Mesternes Mester" der barna får bryne seg på ulike utfordringer.

Dette er en aktivitetscamp som har i hensyntatt alle gjeldende smittevernregler og er godkjent av kommunelegen.

Invitasjoneni har første omgang gått ut til spillere fra klubber i Vestre Toten kommune, men vi åpner opp for at spillere fra hele regionen kan melde seg på.

Eidsiva og Raufoss Fotball sitt samarbeid styrkes gjennom å gi barn og unge muligheter til å være med på blant annet fotballskolen. Vi opplever dette som et flott tiltak.

— Vibeke Hoelseth, Sponsorkoordinator Eidsiva

Praktisk informasjon om campen

Aktivitetscampen er fra mandag til torsdag (22.-25. juni) – Pris: 850 kr. pr. deltaker (søskenmoderasjon: 750 pr. søsken). Aldersgruppe er 8-11 år (født 2012-2009).

Tidspunkt hver dag er 10.00-14.00 - oppmøtetid er innenfor tidspunktet 09.40-10.00 og hentetid er mellom 14.00 og 14.10.

Det er viktig at dette opprettholdes slik at vi har kontroll på deltagerne. Det blir maks 120 deltakere  Det settes et tak på 30 deltagere per årskull. Dette kan endres ved at enkelte årskull ikke fylles opp. Jenter og gutter vil være på samme årskull, men kan differensieres i smågrupper.  

Det vil være fire ulike temaer. Fotball 1, fotball 2, tur i skog og mark og «Mesternes mester». De fire ulike gruppene har en dag hver med gitt aktivitet – all aktivitet skjer med minimum 1 meters avstand.  Det vil til enhver tid være en voksen pr. 6 deltakere. All mat/frukt/drikke tar deltakeren selv med seg hjemmefra. Ta også med skiftetøy da all aktivitet skjer utendørs, uansett vær. Det vil være egne ansvarlige personer for toalettbesøk og etterfylling av vannflasker. Dette vil gjøres i kontrollerte og trygge former.

Det vil skje felles hånddesinfisering før oppstart av økt, før lunsj, oppstart økt 2 og etter endt dag.  Hver deltaker får t-skjorte, men må ha med egen ball de dagene det er fotball på programmet.  Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernregler gitt av FHI/NFF.

Påmeldingsinformasjon

• Påmelding sendes på mail til fotballskole@raufossfotball.no. Følgende info må være med:

• Navn på deltager

• Fødselsår

• Navn på minimum en foresatt (må være tilgjengelig på telefon under campen)

• Telefonnummer foresatte kan nås på

• Mail til foresatt

• Klubb

•Ved påmelding vil dere få et automatisk svar på at dere er meldt på og betalingsinformasjon. Påmeldingen er ikke endelig før påmeldingsavgiften er betalt.

Mer detaljert program for dagene kommer også i tilbakemeldingen.

•Ved spørsmål, kan de rettes til fotballskole@raufossfotball.no eller ring Fredrik 924 54 236 |  Jørn Ola 952 11 466 

Annonse fra Obos-ligaen: