Husker du? Raufoss vs Ull/Kisa

Vi i Raufoss Fotball har som målsetting å holde fotballhjertene varme mens vi venter på at det skal bli trygt å la fotballen rulle igjen. På førstkommende søndag skulle vi møtt Ull/Kisa på Nammo Stadion. Som et lite plaster på såret arrangerer vi #huskerdu på vår Facebookside.

I søndagens #huskerdu viser vi OBOS-oppgjøret mot Ull/Kisa som ble spilt på Nammo Stadion 18. august i fjor i sin helhet. 

Lenke til kampreferatet > Herlig, fortjent og innholdsrik

Dette var en real festkveld, og vi skal prøve å gjenskape litt av den gode stemningen sammen - men hver for oss.

Vi lanserer samtidig to splitter nye kommentatorer til sendingen fra studio, nemlig Finn Marius Lykke og Henrik Marigaard. Begge er fotballentusiaster og har sett mange Raufosskamper opp igjennom årene. De er begge tilknytta Raufoss eSport som henholdvis trener og manager. Dette blir rett og slett moro!

Det er helt gratis å se kampen på vår Facebookside fra kl. 20.00.

Vi har selvsagt den virtuelle kiosken åpen. Vi setter stor pris på om du savner fotball, fislunken Solo, kaffe og vaffel såpass mye undervegs at du vippser et bidrag til oss. Bruk da vårt Vippsnummer 13318.

Vi planlegger også nye #helestadion sendinger framover med Thomas Hildonen som programleder med flere kjente fjes i klubben på laget. Her blir det intervjuer med gjester, gamle klipp, utegående reporter og mye mer. Følg med, mer info om sendingene kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: