Herlig, fortjent og innholdsrik seier mot Ull/Kisa

Endelig satt den for Henningsson, i to forrykende omganger som endte med en deilig 4-2-seier.

Åpningsminuttene av kampen ble styrt av gjestene, men ti minutter inn i kampen tok Raufoss tak og sørget for at Ull/Kisa kunne skjelve litt. Nessø var nære å sende de gulkledde i en tidlig ledelse etter 13 minutter med et herlig skudd i det lengste hjørnet, men ble avblåst for offside.

Fem minutter senere sto Løken ved cornerflagget for Raufoss. Klareringen av corneren fra Ull/Kisa havnet i Raufoss-bein, og tilbake igjen til Løken. Våkent la han inn til Strand Nilsen, som banket inn kampens første mål - og Raufoss-ledelse.

Etter målet dominerte Raufoss kampen, med sjanse på sjanse og ballen sjelden over på gjestenes banehalvdel. Men etter halvtimen spilt var det corner til Ull/Kisa, det vi så første fra gjestene på en god stund. Dessverre var det kun det som skulle til for at gjestene kunne utlikne, signert Espen Garnås.

36 minutter inn i kampen var det Ull/Kisas tur til å stå med ledelsen, da Sverre Martin Torp fikk alt for mye plass. Heldigvis er ikke våre gutter de som gir seg, så i de påfølgende minuttene var det store muligheter for Raufoss å utlikne igjen.

Og så, like etter klokka bikket over 45 minutter, i det ene tilleggsminuttet denne førsteomgangen, satt ballen endelig i nettet igjen - endelig for Raufoss og endelig for Henningsson. En herlig scoring, som satte punktum for en fartsfylt førsteomgang.

Innbytternes omgang

Ull/Kisa så farlige ut like etter pause. Drøye 15 minutter var gått av andreomgangen da det var gjestenes tur til å få en annullert scoring etter offside. Det så lenge ut til å bli nok en omgang der det absolutt ikke ville seg for Raufoss.

Det ville imidlertid Ryan Doghman ikke ha noe av, da han kom inn på banen i 70. spilleminutt. Under to minutter senere puttet han Raufoss’ tredje mål denne kvelden på retur - snakk om superinnbytte! 3-2 sto det med under 20 minutter igjen å spille.

Om første del av kampen var fartsfylt, var andreomgang minst like innholdsrik. For ikke å snakke om at det var innbytternes omgang. Bizoza kom inn i 76. minutt, og drøye ti minutter senere sørget han for at det ikke ble etterlatt noe tvil: Raufoss’ fjerde mål var et faktum, og 4-2 sto det på tavlen. Til tross for fire nervepirrende tilleggsminutter, sørget Raufoss-gutta for å hale seieren trygt - og fortjent - i land. Deilig!

Se høydepunktene:

Kampfakta: Raufoss - Ull/Kisa 4-2 (2-2)

Mål: Raufoss: 18’ Snorre Strand Nilsen, 45’ Anton Henningsson, 72’ Ryan Doghman, 88’ Parfait Bizoza, Ull/Kisa: 30’ Espen Garnås, 36’ Sverre Martin Torp

Laget: Ole Kristian Lauvli, Stian Simenstad, Edvard Race, Solo Owusu, Snorre Strand Nilsen, Matias Belli, Emlie Dadjo, Oskar Løken (Gard Simenstad 90.), Kristoffer Nessø (Parfait Bizoza 76.), Anton Henningsson, Ikhsan Fandi (Ryan Doghman 70.)

Gule kort: Ikhsan Fandi, Stian Simenstad