Grei skuring - tre nye poeng

Oskar Løken og Thierry Dabove spilte begge en god kamp på Nammo Stadion i ettermiddag, og scoret også 3 av totalt 4 Raufossmål.

Det var godt tempo i matchen fra start men det tok 20 minutter før vi fikk prikket ballen i mål ved Edvard Race. De litt reiseslitne trønderne hang godt med, og våre gutter hadde ikke presisjonen helt i orden foran mål, så isteden for at Raufossgutta øker ledelsen, setter Verdal inn 1-1 noen minutter før pause. Andreas Østerud måtte ut tidlig, med noe som så ut som en strekk på baksiden av låret, vi håper det ordner seg raskt for unggutten.

I andre omgang fortsetter Raufoss 2 å male på, uten å egentlig bruke mer krefter enn nødvendig. Ny scoring kommer etter 49 minutter, og det er teknikeren Thierry Dabove som putter etter et nydelig samspill med Oskar Løken.

Så blir det to kjappe scoringer fra Løken på to nesten kliss like situasjoner i det 73. og 74. spilleminutt. Han drar seg fint forbi alene med keeper og setter ballene i mål.

Kampen ebber ut, og gutta drar i havn en ny, fin seier! Marius Alm spilte 2. omgang, ble ikke utfordret stort - men flott å endelig få han i gang.

Kampfakta: Raufoss 2 - Verdal 4-1 (1-1)

Scoringer: Oskar Løken 2, Edvard Race, Thierry Dabove

Laget: Rino Lund Johnsen, Simen Giæver, Amund Møllerhagen (Marius Alm 46.), Henrik Fløgum, Edvard Race, Martin Heiberg, Vaillance Nihorimbere (Sæha Heirati 78.), Thierry Dabove, Ryan Doghman, Oskar Løken, Andreas Østerud (Adonis Sopa 18.) Arian Murad (84. for Sopa)

Gult kort: Vaillance Nihorimbere

Publisert: 08.06.2019