Godt resultat mot Skeid

Gutta vant 2-1 over Skeid søndag, men sjefen var ikke storfornøyd med prestasjonen av den grunn.

Christian Johnsen og hans menn har gjennomført en beintøff, både i form av tøffe motstandere og på treningsfeltet, oppkjøring så langt i 2017. Det var ikke noe unntak da Skeid kom til hallen søndag - et lag som av mange er spådd til å være helt i toppen av 2. divisjons avdeling 1 denne sesongen.

Søndagens møte mellom våre gutter og Tom Nordlies utvalgte åpnet jevnt. Og banespillet forble nokså jevnt utover hele kampen. Det til tross: Det var vi som kom best ut av oppgjøret til slutt med 2-1-seier.

Emile Dadjo ordnet Raufoss-ledelse etter en snau halvtime. Han curlet ballen inn fra nesten død vinkel - en herlig scoring. Etter pause ble 1-0 til 2-0 da Anton Henningsson bredsidet ballen i nettet etter godt forspill på høyresiden. Da var det omtrent et kvarter igjen av oppgjøret.

Det ble en del bytter i løpet av de siste 45 minuttene, Raufoss ga bort en del baller og Skeid fikk utover i kampen stadig flere muligheter. På overtid ga det dem reduseringen. Ole Kristian Lauvli ropte ut sin frustrasjon da Skeid-spilleren feiet gjennom forsvaret og plasserte ballen i mål.

2-1 ble sluttresultatet, noe trener Christian Johnsen var storfornøyd med. Prestasjonen var imidlertid hovedtreneren ikke helt fornøyd med. Se hva han har å si i videointervjuet under.