Godt med seier igjen

Raufoss-guttene følte seg tydelig hjemme på Jessheim Stadion!

Raufoss – Stjørdal-Blink 3-1 (2-0)

Raufoss tok tidlig styringen over kampen. Flere store sjanser og frispark i gode posisjoner gjorde at de gulkledte fort kunne stått med både ett og to mål i løpet av det første kvarteret. Deretter jevnet kampen seg litt mer ut, fram til halvspilt omgang.

I det 27. minutt fikk Håkon Leine spilt gjennom til Kristoffer Nessø like foran mål, alene med keeper, og han puttet den trygt i motsatt hjørne. 1-0!

Drøye fem minutter til gikk før mål nummer to satt. Corneren fra Emil Breivik fant hodet til Marius Alm, som dunket ballen bak Stjørdals keeper. Få kan hamle opp med ham i lufta!

Minutter før avblåsning av første omgang, i 42. minutt, hadde Raufoss nok et frispark. Som med flere andre, var det godfoten til Breivik som sto bak, og det var virkelig en kanonkule som kunne blitt et nydelig mål.

Velfortjent 2-0-ledelse til pause, i en omgang som gjerne kunne hatt langt flere mål.

Etter pause presset Stjørdal bra på, og i 52. minutt satt den i mål for dem også. Lauvli rakk ikke en gang å reagere før ballen var bak ham og stillingen sto 2-1.

Etter reduseringen til gjestene, sank tempoet i kampen. Det var igjen relativt jevnt mellom lagene.

Med under ti minutter igjen av ordinær tid, satte Raufoss inn støtet igjen. Det startet med nok en suser fra Emil Breivik, før et par påfølgende cornere. Den siste av dem satte Gard Simenstad i nettet, og sørget for 3-1 i det 83 minutt.

3-1 sto det kampen ut. Deilig seier på lånt hjemmebane!

Kampfakta

Laget: Ole Kristian Lauvli – Stian Simenstad, Marius Alm, Edvard Race, Snorre Strand Nilsen (Mathias Belli, 45.) – Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen, Nicolai Fremstad – Kristoffer Nessø, Håkon Leine (Gard Simenstad, 58.), Lee Rochester Sørensen (Oskar Løken, 72.)

Gule kort: Oskar Løken, 76., Gard Simenstad, 87.